Orange Business Services versterkt eindgebruikerservaring met Visibility-as-a Service

0
440

Orange Business Services verbetert zijn Visibility-as-a-Service (VaaS) om bedrijven te helpen bij het giswerk wat komt kijken bij hun end-tot-end-meting van applicatieprestaties. De oplossing biedt een solide basis voor een bedrijfstransformatie door ervoor te zorgen dat de ervaring van de eindgebruiker wordt geoptimaliseerd met de uitrol van nieuwe oplossingen, zoals Software-Defined WAN (SD-WAN) of volledige cloudmigratie.

De oplossing is gebaseerd op Riverbed’s SteelCentral Aternity-technologie, waarmee een end-to-end prestatiebewaking van de digitale ervaring tot op het apparaat van de eindgebruiker mogelijk is in een complexe wereldwijde IT-infrastructuur. Dit is de eerste keer dat deze technologie beschikbaar is als managed service vanaf elke wereldwijde serviceprovider van over de hele wereld.

Door het apparaat van de eindgebruiker op te nemen in de oplossing voor het monitoren van applicatieprestaties, kunnen IT-afdelingen problemen accuraat opsporen en oplossen. Gevolg hiervan is dat er minder naar elkaar wordt gewezen tussen verschillende afdelingen. Het stelt hen zelfs in staat potentiële prestatieproblemen te identificeren voordat de gebruiker ze opmerkt. Wanneer dit voorkomt kan er proactief stappen worden ondernomen om problemen in het apparaat, de toepassing of de infrastructuur op te lossen. Hierdoor worden oproepen naar de ondersteuningsafdeling beperkt en de algehele ervaring van digitale gebruikers en eindgebruikers verbetert.

Een van gebruikers van de dienst is het internationale advocatenkantoor Simmons & Simmons, dat het gebruikte om een ​​belangrijke IT-software-upgrade te ondersteunen. “Visibility-as-a-Service van Orange Business Services speelde een belangrijke rol bij de migratie van al onze advocatencomputers naar Windows 10. Het gaf ons inzicht in de pc-prestaties op gebruikersniveau om vast te stellen of er een probleem was dat de migratie kon verhinderen. Door de nodige proactieve stappen te nemen, hebben we het Windows 10 platform wereldwijd kunnen uitrollen zonder onderbrekingen of downtime. Als een belangrijk wereldwijd advocatenkantoor is dit een cruciale vereiste, omdat onze advocaten te allen tijde moeten kunnen opereren”, aldus Ross Jeremy, Modern Workplace Team Lead, Simmons & Simmons.

Grote uitrol en voortdurende verbetering

Visibility-as-a-Service ondersteunt belangrijke implementaties, zoals SD-WAN, Microsoft- en cloudmigraties, omdat het de impact op de eindgebruiker voor en na de wijziging kan meten. Het speelt ook een belangrijke rol bij het continu optimaliseren van de infrastructuur door de impact van eventuele kleine wijzigingen op gebruikers te kunnen detecteren, zoals een nieuwe softwarepatch.

“Als carrier-grade integrator is Orange Business Services goed gepositioneerd om grote transformatieprojecten voor onze klanten uit te rollen en beheerde oplossingen te integreren, zoals de Riverbed SteelCentral Aternity dienst. Deze oplossing voegt nog een stuk toe aan onze connectiviteitsportfolio om de beste gebruikerservaring voor onze klanten te bieden. De holistische kijk op applicatieprestaties is van onschatbare waarde, niet alleen voor verandermanagement in projecten, maar ook gedurende de gehele levenscyclus van services”, zegt Pierre-Louis Biaggi, vice president, Connectivity Business Unit, Orange Business Services.

“Bedrijven bevinden zich tegenwoordig in verschillende stadia van digitale transformatie, omdat ze onder toenemende druk staan ​​om klanten aantrekkelijke en snellere digitale diensten te bieden”, zegt Andy Elder, salesmanager bij Riverbed. “Met de integratie van Riverbed technologie in de beheerde oplossingenportfolio van Orange kunnen Orange Business Service en Riverbed snel nieuwe diensten op de markt introduceren om in te spelen op de veranderende behoeften van toepassingen en netwerken. Het vermogen van Riverbed om appprestaties en de digitale en gebruikerservaring te meten en te monitoren en pro-actief SaaS en cloud gebaseerde applicaties te versnellen naar iedereen, overal, ongeacht locatie, is echt uniek in de branche.”

Source link

Vorig artikelVeilige of foutvrije programmacode: utopie of haalbaar?
Volgend artikelDiscussie over Brexit bij maincubes tijdens de Datacenter Dag