Marie-Louise de Smit benoemd tot Cyber Deals Director

0
418

Marie-Louise de Smit benoemd tot Cyber Deals Director

Marie-Louise de Smit (46) is per 1 juni benoemd tot Cyber Deals Director. In deze nieuwe rol wordt zij binnen Aon verantwoordelijk voor het ontwikkelen en leveren van Cyber Insurance Solutions. In nauwe samenwerking met verzekeraars, klanten en partners zal zij klanten helpen om cyberrisico’s op een transparante en inzichtelijke manier verzekerbaar te maken.

“Het is niet de vraag óf een organisatie te maken krijgt met een cyberincident, maar wanneer”, zegt Marie-Louise de Smit. “In deze nieuwe uitdaging wil ik zowel klanten als verzekeraars efficiënt de zorgen van cyberrisico’s uit handen nemen, zodat zij zich maximaal kunnen richten op hun core business.”

De Smit heeft ruime ervaring met het opstellen en beoordelen van voorwaarden, contracten en de ontwikkelingen op het gebied van technologie en cyber. Voor haar indiensttreding bij Aon heeft zij meerdere jaren als advocaat diverse IT-bedrijven bijgestaan. Daarvoor heeft zij als accountmanager bij een groot IT-bedrijf gewerkt.

“Wij zijn heel blij met de komst van Marie-Louise”, reageert Maarten van Wieren, Managing Director Cyber Solutions Aon Nederland. “Als Cyber Deals Director is zij als geen ander in staat om samen met de verzekeraars en cyberdienstverleners de allerbeste deals in de markt te realiseren voor onze klanten. Wij wensen haar veel succes in deze rol.”

Source link

Vorig artikele-shelter opent eerste datacenter in Nederland
Volgend artikelZiekenhuis bespaart met spraakherkenning