Synology introduceert DiskStation DS419slim

0
561

Synology introduceert DiskStation DS419slim

Synology introduceert DiskStation DS419slim, een NAS met 4 sleuven en ondersteuning voor 2,5”-schijven. Het kleine chassis ondersteunt een maximale onbewerkte capaciteit van 20 TB met vier harde schijven van 2,5”.

“Veel mensen vinden het vandaag de dag lastig om hun bestanden in verschillende openbare clouds, op USB-stations en op pc’s te beheren. De DS419slim is een slimme en betrouwbare persoonlijke cloud en helpt om waardevolle foto’s, video’s en documenten te ordenen. De krachtige mogelijkheden voor bestandsbeheer zorgen dat gebruikers alles onder controle hebben,” zegt productmanager Katarina Shao van Synology Inc. “Gebruikers kunnen niet alleen gemakkelijk al hun bestanden op meerdere platformen openen, delen en synchroniseren, maar beheren ook een multimediabibliotheek waarin ze onderweg digitale inhoud op hun mobiele apparaten kunt streamen.”

Klein formaat, grootse functies

De DS419slim biedt met zijn uiterst compacte ontwerp en ondersteuning van vier HDD-/SSD-schijven van 2,5” goede flexibiliteit ten aanzien van zowel RAID-configuraties als implementatie. Dankzij een processor met dubbele kernen biedt de DS419slim uitstekende prestaties met een energieverbruik van slechts 20,28 watt.

  • Uitstekende prestaties: Achtereenvolgende doorvoer van meer dan 223 MB/sec. tijdens leesbewerkingen
  • Netwerk: Twee 1 GbE LAN-poorten met storingsbeheer en Link Aggregation
  • Compact ontwerp: Vier hot-swappable stationssleuven van 2,5″
  • Mobiel ontwerp: Kubusvormige NAS van minder dan 15 cm met een gewicht van 700 gram
  • Flexibele configuratie: Configureer RAID 5/6 met vier harde schijven of SSD’s voor redundantie
  • Maximale ruwe capaciteit: 20 TB met 4 schijven van 2,5” en 5 TB

Met Synology DiskStation Manager

De DS419slim maakt gebruik van DiskStation Manager, het uitgebreide en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten van Synology met uiteenlopende toepassingen die de productiviteit moeten verbeteren. Synology heeft diverse onderscheidingen in de media ontvangen. Het bedrijf ontving een toppositie in het NAS-middensegment in het onderzoek van TechTarget naar opslagoplossingen en werd negen keer op rij door PCMag uitgeroepen als ‘Readers’ Choice’.

Source link

Vorig artikel‘Aanpassing van technologische strategieën noodzakelijk voor bedrijven’
Volgend artikelConsument waarschuwt retailer: zorg voor verbeterde (digitale) klantbeleving in de winkel