Dovilo en Nasuni sluiten partnerovereenkomst voor hybride cloud file opslag

0
414

Dovilo en Nasuni sluiten partnerovereenkomst voor hybride cloud file opslag

Dovilo, expert in datacenter en cloud oplossingen, en Nasuni zijn een partnership aangegaan voor de gezamenlijke levering van hybride cloud file storage diensten. Hiermee krijgen de klanten de beschikking over een onbeperkt schaalbaar cloud opslagsysteem, dat naadloos de private en public cloud integreert. Dit maakt flexibele, wereldwijde groei mogelijk, terwijl tegelijkertijd kosten omlaag gebracht kunnen worden.

Nasuni levert een cloud storage platform om grote hoeveelheden ongestructureerde Enterprise file data op te slaan, te beveiligen en te synchroniseren. Met dit platform, dat kan schalen tot vele PB’s, combineert Nasuni de onbeperkte, robuuste en kostenefficiënte opslagcapaciteit van object storage in zowel de private als public cloud met de hoge performance, veiligheid en flexibiliteit van traditionele bestandssystemen op disk.

Dovilo levert datacenter en cloud oplossingen op maat aan organisaties in vele sectoren, waaronder de gezondheidszorg, industrie en overheid. “Hierdoor hebben wij behoefte aan breed inzetbare technologie. De hybride cloud storage oplossing van Nasuni sluit hierop uitstekend aan. Zodoende kunnen wij onze klanten een state-of-the-art opslagsysteem aanbieden voor onze private cloud in combinatie met public cloud aanbieders zoals AWS en Azure”, zegt Maurice Boonstra, Sales Manager bij Dovilo.

De basis van Nasuni’s software defined platform wordt gevormd door het gepatenteerde UniFS bestandssysteem. Daarin is back-up, archivering en disaster recovery functionaliteit volledig geïntegreerd. “Dit past volledig in de doelstelling van Dovilo”, vertelt Boonstra. “Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat IT investeringen bij onze klanten de productiviteit verhogen en continuïteit waarborgen. Door de samenwerking met Nasuni beschikken de klanten over een robuust opslagsysteem met hoge beschikbaarheid en zijn vanwege Nasuni’s flexibele OPEX (pay per use) model bovendien forse kostenbesparingen mogelijk.”

Daarnaast brengt het UniFS bestandssysteem van Nasuni nieuwe mogelijkheden om samen te werken in een multi-site omgeving. Gebruikers hebben namelijk wereldwijd vanaf elk device toegang tot de data. Nasuni maakt dit mogelijk door synchronisatie functionaliteit en een webinterface voor de data.

Als onderdeel van dit partnership met Nasuni organiseert Dovilo een webinar op donderdag 4 juli 2019. Door u hiervoor in te schrijven krijgt u verdere informatie over de nieuwe mogelijkheden door deze samenwerking.

Source link

Vorig artikelMarien Keizer wordt nieuwe Chief Commercial Officer NL-ix
Volgend artikelExtraHop introduceert SaaS-beveiligingsoplossing Reveal(x) Cloud