Marien Keizer wordt nieuwe Chief Commercial Officer NL-ix

0
445

Marien Keizer wordt nieuwe Chief Commercial Officer NL-ix

NL-ix, The Interconnect Exchange, heeft de benoeming van Marien Keizer tot nieuwe Chief Commercial Officer bekendgemaakt.

Voor zijn benoeming bij NL-ix was Marien werkzaam bij AT&T, één van ’s werelds grootste telecombedrijven, waar hij met succes verschillende managementfuncties vervulde op het gebied van sales, network sourcing, operations, service delivery en projects. Na een lange en vruchtbare carrière bij AT&T oefende hij op interim basis een management en consultancy functie uit bij Global Internet | Acces Anywhere, een vooraanstaand leverancier van managed internet acces-diensten.

Jan Hoogenboom, founder en CEO van NL-ix in een reactie op de benoeming: “Marien is een ervaren manager met een diepgaand inzicht in customer behaviour, business operations en service delivery die weet hoe je commerciële processen structureert om bedrijfsgroei te bevorderen. Wij zijn erg enthousiast over de keuze van Marien om zich bij het NL-ix team aan te sluiten. Ik kijk er naar uit om met hem samen te werken in zijn nieuwe rol.”

“NL-ix is een mooi tech-bedrijf in het hart van de internet-technologie, dat een breed porfolio aan interconnectiediensten biedt binnen een spannende en dynamische marktomgeving.” Marien Keizer vervolgt: “ik heb mij aangesloten bij een enthousiast en ervaren managementteam binnen een organisatie met een sterke kennisbasis. Ik kijk uit naar de samenwerking met, en uitbreiding van, de zeer mooie NL-ix klantenlijst met daarin top content providers, grote internationale maar ook lokale ISP’s en tech savvy enterprise-organisaties.”

Source link

Vorig artikelScale Computing introduceert HE500 Serie appliances voor de implementatie van edge computing
Volgend artikelDovilo en Nasuni sluiten partnerovereenkomst voor hybride cloud file opslag