NTT lanceert nieuwe technology service provider NTT Ltd

0
490

Nippon Telegraph and Telephone Corporation (NTT) lanceert NTT Ltd., een toonaangevende wereldwijde technology-servicesprovider die de mogelijkheden van 28 bedrijven samenbrengt, waaronder NTT Security, NTT Communications en Dimension Data, binnen één onderneming met een omzet van 11 miljard dollar.

Het hoofdkantoor van NTT is gevestigd in Londen. Het bedrijf telt 40.000 werknemers, verdeeld over 57 landen. Het nieuwe bedrijf levert unieke mogelijkheden op wereldwijde schaal voor mensen, bedrijven en de maatschappij.

Jun Sawada, President en CEO van NTT Corporation: “Ik ben verheugd om vandaag de lancering van NTT Ltd. bekend te mogen maken. Door de nieuwe mogelijkheden van NTT Ltd. te combineren met NTT DATA creëren we een top-vijf wereldwijde technology- en business-solutionsprovider met een omzet van 20 miljard dollar buiten Japan. We versnellen onze executie als één NTT met als doel om bij te dragen aan een slimmere en betere wereld door middel van digitale transformatie.”

“We zijn ook enthousiast om te kunnen bevestigen dat we het wereldwijde hoofdkantoor van NTT Ltd. in Londen vestigen en dat ons commitment aan het Verenigd Koninkrijk sterk blijft. Wij hebben verschillende locaties voor ons hoofdkantoor overwogen en kozen zeer bewust voor Londen. De stad biedt vele voordelen, waaronder een stabiele economie, een breed aanbod van skills en talent, diversiteit in mensen en meningen en een sterke infrastructuur, scholen en huisvesting voor wereldwijd talent dat hiernaartoe komt. Kortom: een geweldige stad om in te werken en wonen. We zijn erg enthousiast om hier de thuisbasis te creëren voor ons nieuwe bedrijf.”

Theresa May, minister-president van het Verenigd Koninkrijk: “Groot-Brittannië heeft een jarenlange en trotse reputatie als een wereldwijde leider op tech-gebied. Het is fantastisch dat NTT Ltd. voor Londen geeft gekozen als basis voor zijn hoofdkwartier. Een sleutelonderdeel van onze moderne ‘Industrial Strategy’ is om het Verenigd Koninkrijk aan het front te plaatsen van de tech- en datarevolutie. NTT Ltd. voegt zich bij veel andere toonaangevende bedrijven die Groot-Brittannië hun thuis noemen.”

Door de verschillende bedrijven samen te voegen, biedt NTT Ltd.:

  • betere toegang voor klanten tot een bredere en diepere reeks skills binnen verschillende technologieën en expertisegebieden;
  • wereldwijde technology- en managed services, die zowel in schaal als diepte toonaangevend zijn;
  • meer mogelijkheden om diepgaandere industrie-oplossingen aan klanten te leveren;
  • topklasse managed-servicesplatforms met de mogelijkheid van lokaal maatwerk om zo op de eisen van klanten in iedere markt te kunnen inspelen;
  • betere mogelijkheden om te investeren in innovatie en R&D.

De nieuwe organisatie werkt op dit moment al samen met meer dan 10.000 klanten wereldwijd, waaronder marktleiders op het gebied van financiële diensten, farmaceutica, telecom, energie- en nutsbedrijven, industrie, automotive en technologie. Bedrijven die op dit moment al profiteren van de intelligente technologieoplossingen van NTT om de belofte van een verbonden toekomst waar te maken, zijn onder andere de Tour de France, ALMA, de stad Las Vegas, Connected Conservation, ISPPC, Alcatel en NXP.

Source link

Vorig artikelHyperloop en luchttaxi’s bepalen in 2030 het straatbeeld
Volgend artikelDigitale wapenwedloop vereist nieuwe onderzoekskaders