Unigarant verzekert zichzelf van internet connectiviteit in de CJ2 datatoren

0
447

Unigarant verzekert zichzelf van internet connectiviteit in de CJ2 datatoren

Unigarant zocht de samenwerking met het Groningse ISP/hostingbedrijf CJ2. CJ2 Hosting B.V. bewees met haar lokale aanwezigheid en pragmatische aanpak de juiste partij te zijn om Unigarant te voorzien van een ruimte voor één van hun datacenters.

Unigarant is gevestigd in Hoogeveen en is dé innovatieve verzekeraar en dochteronderneming van de ANWB. Unigarant verhuist één van haar datacenters in het najaar naar een meer geschikte omgeving in de datatoren van CJ2 in Hoogersmilde.

“Vanaf het eerste moment gaf CJ2 ons het vertrouwen dat ze kwaliteit leveren en pragmatisch te werk gaan,” aldus Peter Leever van Unigarant: ”De komende maanden werken we samen met CJ2 en de netwerkbeheerder aan het omleggen van alle netwerkverbindingen van ons kantoor in Hoogeveen naar de datatoren in Hoogersmilde. In het najaar kan dan de daadwerkelijke transitie plaatsvinden en staat ons datacenter in een geconditioneerde ruimte.”

Unigarant kiest er bewust voor om kennis en ervaring dichtbij huis te zoeken. CJ2 was prima in staat om dit in te vullen: het bedrijf levert al ruim 15 jaar lang goede en betaalbare datacenter- en colocatiediensten in de regio. “Je merkt dat veel klanten het prettig vinden dat ze voor service ook gewoon binnen kunnen lopen.” Met het faciliteren van een geconditioneerde datacenterruimte voor Unigarant is aan dit klantenbestand een mooie naam toegevoegd.

Source link

Vorig artikelTwintig jaar wifi: van 2 naar 3.600 Mbit/s
Volgend artikelWaarom de publieke sector de stap naar een multi-cloudstrategie moet wagen