Insight Enterprises gaat partnership aan met ISPConnect

0
427

Amsterdam, 18 juli 2019 – Branchevereniging voor cloud- en hostingproviders ISPConnect maakt vandaag bekend dat Insight Enterprises Nederland, wereldwijd provider van intelligente technologische oplossingen op het gebied van hardware, software, cloud en services, partner is geworden. Het bedrijf heeft in 22 landen kantoren, bedient klanten in meer dan 180 landen en biedt ondersteuning in 15 talen.

De markt van hosting- en cloudproviders is sterk in beweging en dat vraagt om solide partnerships. De samenwerking tussen ISPConnect en Insight zorgt ervoor dat de ruim 100 leden van ISPConnect toegang hebben tot aanvullende expertise die hen helpt hun klanten nog beter te bedienen. Te denken valt aan advies over optimalisatie van infrastructuren, datacenterbeheer en software asset management. Dankzij de internationale footprint van Insight ontstaan ook nieuwe mogelijkheden om een stap naar het buitenland te maken.

Belangrijke speler

Simon Besteman, directeur van ISPConnect, ziet in Insight een goede toevoeging aan het palet van partners die verbonden zijn aan de branchevereniging: “We hebben al vele jaren een goede relatie met Insight. Ze zijn een hele belangrijke speler in de wereld van onze leden. Daarom zijn we extra blij dat we nu samen kunnen werken om de achterban van ISPConnect en de hele hosting- en cloudsector” te kunnen bedienen. ”

Maarten Hensen, sales manager Cloud Channel Solutions bij Insight Nederland, voorziet ook dat de samenwerking tussen beide partijen een waardevolle aanvulling is op het hostinglandschap in Nederland: “De wereld van cloud, hosting en de services die onze partners leveren is continu in beweging. Om op deze bewegingen in te spelen, zijn wij op continue basis op zoek naar samenwerkingsverbanden die ons versterken in de markt. De samenwerking met en het partnership met ISPConnect is hierdoor logische stap. Tijdens de reis naar de cloud helpen wij onze partners bij het ontwerpen, implementeren en optimaliseren hun cloudstrategieën.”

Ruim 30 jaar specialisatie

Insight Enterprises is sinds 1988 actief en heeft in de afgelopen decennia meerdere bedrijven overgenomen. Daarmee heeft het bedrijf zijn diensten en specialismen sterk uitgebreid. De vraag uit de markt was daarbij altijd leidend: Insight stelt zich niet alleen op als kennispartner maar werkt ook voortdurend aan verfijning van zijn portfolio.

____________________________

Over ISPConnect

ISPConnect is de branchevereniging van internet service providers. Met ruim 100 leden en partners behartigt het de belangen van een significant deel van de Nederlandse internetsector. Door deze schaalgrootte heeft ISPConnect een groot draagvlak binnen deze sector en is het een legitieme gesprekspartner voor de stakeholders met wie het namens de hostingsector praat.

Over Insight Enterprises Nederland

Vandaag de dag draait alles om technologie. Insight biedt organisaties van elke omvang IT-oplossingen en -diensten om de waarde van IT te maximaliseren. Wij zijn een Fortune 500 company en wereldwijd leverancier van digitale innovatie en oplossingen voor de digitale werkplek, supply chain-optimalisatie en de transformatie van cloud- en datacenters. Wij helpen onze klanten hun IT vandaag succesvol te managen en te transformeren voor de toekomst. Van IT-strategie en -ontwerp tot implementatie en beheer, ondersteunen onze medewerkers klanten bij het innoveren en optimaliseren van hun activiteiten om hun bedrijf slimmer te laten functioneren.

Source link

Vorig artikelNieuw instrument moet einde maken aan energieverspilling datacenters
Volgend artikelThe Datacenter Group en NLDC fuseren tot grootste datacenterbedrijf in Nederland