Smile benoemt Jean-Philippe Balança tot International Director

0
457

Smile benoemt Jean-Philippe Balança tot International Director

Jean-Philippe Balança (46) is de nieuwe International Director van Smile. Het van oorsprong Franse bedrijf dat in eigen land meer dan 100 miljoen jaaromzet realiseert, wil haar activiteiten buiten Frankrijk verder uitbreiden. Waar Smile nu actief is in zeven andere landen waaronder Nederland, België, Luxemburg en Zwitserland gaat de nieuwe directeur zich inzetten voor verdere internationale expansie.

Balança heeft zo’n 20 jaar ervaring in de IT-sector. Voor zijn dienstverband vanaf het najaar van 2018 bij Smile werkte hij o.a. voor Sopra Steria en Devoteam in verschillende commerciële functies en later ook als vestigingsmanager. In 1995 studeerde hij af aan de Institute Superieure du Commerce (ISC) in Parijs. Inmiddels is Balança vader van vier kinderen. Hij heeft een passie voor culturele diversiteit en wordt enthousiast van duurzame en innovatieve IT projecten.

In zijn nieuwe rol gaat de International Director van Smile zich inzetten voor verdere – internationale groei. Zowel door het versterken van autonome internationale entiteiten als overnames in nieuwe landen. Dat betekent dat Smile meer nadruk gaat leggen op de ontwikkeling van verschillende lokale markten met nieuwe lokale diensten. Tegelijkertijd zal er sprake zijn van meer grensoverschrijdende projecten.

“Smile werkt steeds vaker voor klanten die over de hele wereld actief zijn. Daartoe behoren organisaties als Engie, Eutelstat, LVMH, Saint Gobain, Total en Van Cleef & Arpels. Dat helpt bij het verder uitbreiden van onze footprint in Europa en de rest van de wereld. Jean-Philippe heeft nauw contact met onze internationale klanten. Dat maakt hem ook de ideale kandidaat voor deze nieuwe functie”, vertelt Marc Palazon, CEO bij Smile.

“Uiteraard ben ik heel trots op mijn nieuwe rol binnen Smile. Klanten hebben waardering voor onze uitgebreide digitale kennis, creativiteit, innovatie en optimisme. Dat zijn belangrijke fundamenten voor uitbreiding naar andere landen. Onze expansiestrategie wordt volop ondersteund door onze directie en aandeelhouders”, concludeert Jean-Philippe Balança.

Source link

Vorig artikelOnderzoek ServiceNow toont belangrijkste vaardigheden succesvolle CIO’s
Volgend artikelVerizon Software-Defined Interconnect zorgt voor snelle verbinding met private IP-adressen