Android Developer (Junior/Medior)

0
467

Als Android Developer sleutel je aan onze mobiele app die dagelijks door duizenden klanten gebruikt wordt. Je implementeert nieuwe functies en levert ondersteuning bij problemen. Wij zoeken een echte Android liefhebber die zijn apps het liefst zo “native” mogelijk aan wilt laten voelen.  

We zijn ooit gestart door 2 techneuten en dat merk je zodra je bij ons komt werken. Zo zien wij de waarde in van Unit/UI tests, zijn we fan van “infrastructure as code” en stimuleren we je om je code constant te blijven refactoren om de app te verbeteren.

Bij ons geen logge codebase van tientallen jaren oud die je moet onderhouden. Je krijgt de kans om nieuwe functionaliteiten te maken en daarbij cutting-edge technieken te gebruiken!

Wij zoeken een junior/medior developer die vooral erg enthousiast is. Bij ons krijg je voldoende vrijheid én begeleiding om jezelf door te ontwikkelen!

Heb jij:

 • Ervaring met Android development (Java en/of Kotlin)?
 • Ervaring met populaire libraries als RxJava, Firebase (pre), en (REST) API’s?
 • Een goed oog voor UI/UX?
 • Zin om met ons mee te groeien van StartUp naar ScaleUp? 

Dan bieden we jou:

 • Genoeg geld
 • Meer dan genoeg vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Een pensioenregeling
 • Laptop/Mac & Telefoon van de zaak
 • Een reiskostenvergoeding
 • Jaarlijks studie/cursus budget
 • Lunch van de zaak
 • VrijMiBo inclusief pooltafel en darts

Daarnaast:

Je komt te werken in een open, casual maar modern kantoor met een ontspannen en informele werksfeer. Pal naast Rotterdam Centraal Station. Je kan hier (naast je werk..) heerlijk lunchen (op onze kosten), foosballen, tafeltennissen en gamen. Je hebt alle ruimte om zelf te groeien, en met ons mee te groeien.

Zie jij het zitten om te werken in een klein, multidisciplinair team waar jouw stem nog impact maakt?

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikeliOS Developer (Junior/Medior)
Volgend artikelBizway wint Europese aanbesteding van SURF