Bizway wint Europese aanbesteding van SURF

0
426

 

Bizway BV, specialist in hosting en systeembeheer en onderdeel van de Intermax Group, heeft de Europese aanbesteding gewonnen voor het leveren van webhosting- en migratiediensten aan SURF, de ICT-samenwerkingsorganisatie van het onderwijs en onderzoek in Nederland. De raamovereenkomst wordt afgesloten met onmiddellijke ingang voor de duur van vier jaar.

Webhosting en migratie

De aanbesteding maakt onderdeel uit van het collectieve inkooptraject dat de coöperatie SURF namens zijn leden startte. De opdracht bestaat uit meerdere diensten, waaronder webhosting en migratie. Voor de webhosting levert Bizway een gestandaardiseerde oplossing, waarmee SURF-leden zelf een website kunnen maken via een klantenportal. Voor de migratiediensten krijgen de leden via deze klantenportal toegang tot een cloudomgeving. Zo kunnen de organisaties veilig en snel bij hun applicaties vanaf elke gewenste locatie.

Dienstverlening

De klantenportal van Bizway biedt deelnemers een eigen, volledig afgescheiden omgeving met een interface die de deelnemer zelf naar eigen wens kan inrichten. Bizway helpt de leden door afzonderlijk voor hen in kaart te brengen wat de concrete behoefte is. Hierna wordt voor iedere deelnemer dienstverlening op maat ingericht binnen de kaders van de uitbesteding. Daarnaast verzorgt Bizway trainingen voor deelnemers zodat zij, ongeacht het IT-kennisniveau waarover ze beschikken, met de klantenportal aan de slag kunnen.

Bart Lageweg, oprichter en directeur Bizway: “We zijn blij dat SURF voor ons gekozen heeft. Wij dragen onderwijs een warm hart toe en zijn trots dat we als organisatie nu zelf een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de kennisdeling en -waarborging in de sector. Met onze kennis van de markt konden we de functionele vraag van SURF één-op-één omzetten in een passende technische oplossing. We staan klaar om op te treden als leverancier van SURF, met als doel de organisatie zo goed mogelijk te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen. Het vertrouwen dat SURF hiermee in ons uitspreekt, betekent voor ons een mooie erkenning van ons werk.”

Source link

Vorig artikelHosting in 2020
Volgend artikelDataplace neemt Datacenter Nedzone over