Nieuwe website: deel je rss-feed

0
669

Goed nieuws!
ISPConnect krijgt zeer binnenkort een nieuwe website. De nieuwe site gaat een belangrijke rol spelen in onze missie; jullie belangen en die van de cloud community behartigen en jullie een duidelijke stem geven in media, overheid en politiek.

Oproep: rss-feed
De nieuwe site draait om nieuws en ontwikkelingen in onze branche en we bieden onze leden en partners daar graag een platform. Wil jij daar als eerste bij zijn? Deel dan voor de site live gaat je rss-feed met ons en maak gebruik van de kans om relevant nieuws over ontwikkelingen, diensten en producten te delen met de bredere community. E-mail je rss-feed naar simon@ispconnect.nl, dan zorgen wij dat jouw nieuws een mooie plek krijgt op onze nieuwe site.

Source link

Vorig artikelOpen Source Hardware event 10 maart: meld je nu gratis aan
Volgend artikelGebrek aan digitaal mainportbeleid bedreigt ruim 3 miljoen banen