Open Source Hardware event 10 maart: meld je nu gratis aan

0
483

DatacenterWorks en CloudWorks organiseren op dinsdag 10 maart 2020 een speciaal event in het teken van open source-hardware en de kansen die dit je als IT-manager, floormanager of datacentermanager biedt. Het Open Source Hardware Project vindt plaats bij Maincubes op Schiphol-Rijk.

Inloop en registratie is tussen 10:30 uur en 11:00 uur en om 16:30 uur begint de borrel. Het actuele programma en meer informatie vind je hier.

Thema’s van deze editie: Open source overview, OCP in de praktijk, OSH-is 2e hands net zo goed?

Een aantal interessante sprekers praten je helemaal bij. o.a Marcel den Hartog (ICT-expert), Julie Chenadic (Green IT), André Hiddink (Rittal), Menno Kortekaas (Circle B), John Laban (Open Compute Project), Joris te Lintelo (maincubes), een spreker van OVH en Robbert Hoeffnagel (hoofdredacteur DatacenterWorks en CloudWorks). Claire Teurlings van de Amsterdam Economic Board is ook aanwezig. Zij doet mee aan de discussieronden na de presentaties.

Voor geinteresseerden is er een rondleiding door het OCP Experience Center.

Voor leden van ISPConnect is deelname gratis. Inschrijven kan via deze link. Gebruik code X5794 4D3B D5F2 F481G in het aanmeldingsfomulier.

Source link

Vorig artikelOpen Compute Event 10 maart: aanmelden kan nog steeds
Volgend artikelNieuwe website: deel je rss-feed