Open Compute Event 10 maart: aanmelden kan nog steeds

0
515

DatacenterWorks en CloudWorks organiseren op dinsdag 10 maart 2020 een speciaal event in het teken van open source-hardware en de kansen die dit u als IT-manager, floormanager of datacentermanager biedt. Het Open Source Hardware Project vindt plaats bij Maincubes op Schiphol-Rijk.

Inloop en registratie is tussen 10:30 uur en 11:00 uur en om 16:30 uur begint de borrel. Het hele programma vind je hier.

Thema’s van deze editie: Open source overview, OCP in de praktijk, OSH-is 2e hands net zo goed?

Een aantal interessante sprekers praten je helemaal bij. o.a Marcel den Hartog (ICT-expert), Julie Chenadic (Green IT), André Hiddink (Rittal), Menno Kortekaas (Circle B), John Laban (Open Compute Project), Joris te Lintelo (maincubes), een spreker van OVH en Robbert Hoeffnagel (hoofdredacteur DatacenterWorks en CloudWorks). Claire Teurlings van de Amsterdam Economic Board is ook aanwezig. Zij doet mee aan de discussieronden na de presentaties.

Voor geinteresseerden is er een rondleiding door het OCP Experience Center. Het actuele programma en meer informatie vind je op opensourcehardware.datacenterworks.nl.

Leden van ISPConnect krijgen 30 euro korting op de inschrijfkosten en betalen 65 euro in plaats van 95 euro. Aanmelden doe je hier.

Source link

Vorig artikelDutch Night gecanceld vanwege coronavirus
Volgend artikelOpen Source Hardware event 10 maart: meld je nu gratis aan