Coronavirus, CloudFest 2020 en DutchNight

0
440

Jullie weten inmiddels dat CloudFest 2020 vanwege het besmettingsgevaar van het Coronavirus geannuleerd is. En hierdoor komen ook de Dutch Night en het diner voor onze leden op CloudFest te vervallen. Het is een enorme teleurstelling voor ons allemaal. Maar we kunnen er niets aan doen. Hoe erg wij het ook vinden, wij staan wel achter het besluit van CloudFest. We kunnen niet de gezondheid van onze bezoekers en hun families en collega’s in gevaar brengen. Ja wij werken aan alternatieven. Maar tot het besmettingsgevaar verdwenen is zullen wij geen grootschalige evenementen organiseren.

Ik wil persoonlijk jullie allemaal bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben. En vooral het hele team dat keihard heeft gewerkt om het allemaal mogelijk te maken bedanken en een hart onder de riem steken: dit is niet het einde.

Er komt weer een Dutch Night, en er komt weer een diner met zijn allen! Wij zijn al bezig! Wij hopen nog voor de zomer een diner te organiseren voor de leden van ISPConnect. Hou me nog even niet aan een datum alsjeblieft. Ik durf gewoon nog niet te committeren op een dag. De komende weken zullen ons laten zien in welk type curve we zitten (epidemiologisch gezien). Als we naar China kijken zien we dat het leven daar geleidelijk weer op gang komt. Dat geeft moed. Het lijkt niet eindeloos te zijn.

Daarom gaan we nog wel door met de voorbereidingen van de zomer BBQ begin september, samen met de andere brancheorganisaties uit de sector. Die willen we (natuurlijk) groots aanpakken, met een aantal leuke nieuwe elementen. Die hou ik nog even als een verrassing achter de hand!

September lijkt (op dit moment) ver genoeg in de toekomst te zijn om redelijke hoop te hebben dat de situatie tegen die tijd onder controle is. Mocht dat niet zo zijn zullen we daar tijdig over communiceren.

We hadden nog een paar (interessante) evenementen in maart. Die worden inmiddels ook uitgesteld. Het is niet verstandig op dit moment.

Laten we met zijn allen even door deze storm heengaan. Werk thuis. Was je handen! Keep tough!

Source link

Vorig artikelLedenbijeenkomsten mogelijke fusie ISPConnect & DHPA
Volgend artikelOproep: deel je rss-feed!