Agent Lead Generation

0
437

Ben jij de professional die wij zoeken? Als Agent Lead Generation bij ons ben jij het eerste contact met onze klanten.

Je geeft ondersteuning bij marketingcampagnes en belt bedrijven om hun interesse voor onze hosting oplossingen te peilen, met als doel om een afspraak te maken voor één van onze Account Managers. Daarnaast zorg je voor directe opvolging van informatieaanvragen en verzorg je de afhandeling van verkoop afspraken met Account Managers. Je doet voorbereidend bedrijfsonderzoek via internet en peilt bij onze doelgroep de interesse in onze producten en diensten.

Profiel

  • Je bent commercieel ingesteld of je wilt je eigen commerciële kant ontwikkelen;
  • Je hebt een grote hoeveelheid doorzettingsvermogen;
  • Je kunt goed praten, maar indien nodig ook goed luisteren;
  • Je bent resultaatgericht en goed in staat kansen bloot te leggen en te benutten;
  • Affiniteit met ICT en internet is een pre;
  • Minimaal beschikbaar voor 12 uur in de week

De werktijden zijn flexibel indeelbaar. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met drukke schoolperioden (zoals tentamenperiodes e.d.). Sinds onze oprichting in 2000 zijn wij uitgegroeid tot een bewezen stabiele en betrouwbare partner voor bedrijven en organisaties, die hoge eisen stellen aan de beschikbaarheid van hun (bedrijfskritieke) applicaties en data via internet.

Werken bij ons betekent werken in een jonge en dynamische organisatie, waar innovatie, creativiteit, durf, ondernemingsdrang en plezier de belangrijkste kernwaarden zijn. Eigen intiatief en een avontuurlijke instelling worden bij ons zeer gewaardeerd.

Naast een goed salaris kun je bij goed presteren ook een uitstekende bonusregeling verwachten.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelData Center Technician
Volgend artikelRonde Tafel Online: GAIA-X