Android Developer

0
23

De organisatie groeit hard, daarom is onze huidige Android Developer (en ook onze CEO) genoodzaakt om andere taken op te pakken binnen de organisatie. Balen voor hem, maar een fijne bijkomstigheid voor jou.

We beginnen met het feit dat er al een sterke Android App staat. Je hoeft dus niet meer helemaal ‘from scratch’ aan het eindeloze proces te beginnen. Wat je wel gaat doen is optimaliseren en nieuwe functies bouwen… gewoon echt heel veel nieuwe functies bouwen!

Duizenden ondernemers maken namelijk dagelijks gebruik van onze app. Wij vinden dat deze ondernemers het meest gebruiksvriendelijke product ooit verdienen. Aan jou de taak om de mensen te geven wat ze willen (hoor je de massa al je naam schreeuwen?). Wij kijken realistisch naar de feedback van klanten, veel sprints worden ook vanuit dit oogpunt gestart.

Wat verwachten we van je?

 • Ervaring met Android development (Java en/of Kotlin)
 • Ervaring met populaire libraries als RxJava, Firebase (pre), en (REST) API’s
 • Een goed oog voor UI/UX
 • Dat je zin hebt om met ons mee te groeien van StartUp naar ScaleUp

Wat bieden we je?

 • Genoeg geld
 • Meer dan genoeg vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Een pensioenregeling
 • Laptop/Mac & Telefoon van de zaak
 • Een reiskostenvergoeding
 • Jaarlijks studie/cursus budget
 • Lunch van de zaak
 • VrijMiBo inclusief pooltafel en darts

Geïnteresseerd in deze vacature?

Stuur dan je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel. Voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link