(Senior) Accountmanager

0
251

Functieomschrijving voor de (Senior) Accountmanager

Ben jij een ervaren accountmanager in de telecom en vind je complexiteit in een traject een uitdaging? Lees dan snel verder.

Wie zijn wij?

Wij zijn gevestigd in Ede op een centrale locatie met ons gezellige kantoorpand. We hebben als ultiem doel communicatie, infrastructuur en beveiliging flexibel en beschikbaar maken. Dit doen wij door het leveren van (end-to-end) communicatieoplossingen wereldwijd. Servicegericht, flexibel, doordacht en verantwoordelijk te werk gaan staat bij ons centraal en daarmee maken wij het verschil. Voor zowel de klant als voor jou als medewerker.

Voor ons enthousiaste en groeiende team zoeken wij nu

(Senior) Accountmanager
Als (Senior) Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van bestaande klanten van enkele diensten tot volledige potentie. Je ontwikkelt hiervoor een gedegen sales plan met een duidelijke SMART strategie, tactische operationalisering en doelstellingen voor de korte, middellange en lange termijn om zo de maximale omzet te kunnen realiseren. De realisatie doe je samen met ons team van engineers, solution architecten en carrier managers.

Je hebt een aantoonbaar succesvol verleden in business development in een soortgelijke omgeving. Je begrijpt de complexiteit en kent de verschillende belangrijke stappen en activiteiten die nodig zijn voor een succesvolle afronding van een verkooptraject. Je bent in staat om een winnend account/activiteitenplan op te stellen en uit te voeren voor verkooptrajecten. We zoeken een enthousiaste persoonlijkheid die in creatieve oplossingen denkt en met een sterke drive om zowel kleine als grote uitdagingen te overwinnen.

Wij geloven dat blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Klinkt dat zoetsappig? Misschien, maar we zien dat het werkt. Dit begint al bij je eerste kennismakingsgesprek, we willen graag weten wat voor jou belangrijk is. Waar ben je precies naar op zoek in je nieuwe baan en je nieuwe werkgever? Komt dat overeen met wat wij kunnen bieden dan gaan we verder in gesprek. Het is belangrijk dat je in het team past, daarom zal er ook een directe collega aanschuiven bij één van de gesprekken.

Bij ons krijg je veel vrijheid en wordt er van je verwacht dat je jouw verantwoordelijkheid neemt. Hierdoor krijg je een team dat klaar staat voor elkaar en voor het bedrijf. Je weet dat je op elkaar kunt rekenen. Er wordt veel gelachen en goed voor je gezorgd. Zo staat er elke dag een verse (gratis) lunch voor je klaar, komt elke maand de kapper langs en is er 2-wekelijks een stoelmassage te boeken. Werk je liever thuis? Ook dat is geen probleem. Er is een open en eerlijke manier van communiceren en er wordt goed naar je geluisterd.

De zakelijke kant, ook niet onbelangrijk:

  • Aantrekkelijke bonusvoorwaarden en salaris;
  • Lease auto;
  • Goede secundaire voorwaarden, zoals een prima pensioenplan aangevuld met extra verzekeringen;
  • Laptop en telefoon naar keuze;
  • Internetvergoeding voor thuis;
  • Product specifieke trainingen, plus een persoonlijk opleidingsbudget;
  • Flexibele werktijden en locatie (thuiswerken).

Nog wat extraatjes op een rij:

  • Op vrijdag de beste hamburgers van de Green-Egg;
  • Een jonge, ambitieuze omgeving waarin klanten en jouw ontwikkeling centraal staat;
  • Meerdere evenementen per jaar met het team;
  • Fijn dakterras.

Functievereisten

Wat breng je mee aan kennis en ervaring?

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een New Business of Business Development omgeving en rol;
  • Ervaring met het verkopen van connectiviteitoplossingen aan grootzakelijke organisaties (voice en data)
  • Pre: ervaring met de verkoop van SD-WAN-oplossingen;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels zowel schriftelijk als mondeling;
  • Zelfstartend, proactief, resultaatgerichte professional die autonoom kan werken;
  • Flexibel, servicegericht, doordacht en verantwoordelijk.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelThought Machine: Google-inspired banking fintech to unicorn and beyond
Volgend artikelRetail tech community reacts to BNPL regulatory proposals