Casestudy VDP Autmation

0
119
Casestudy VDP Autmation

Dit bericht verscheen eerder bij Tuxis

VDP Automation is een full service ICT-dienstverlener. Zij voorziet al meer dan tien jaar MKB-bedrijven en grotere organisaties in heel Nederland van advies op maat en betaalbare ICT-oplossingen. Van 10 werkplekken tot meer dan 1.000, VDP Automation verzorgt het gehele automatiseringstraject van A tot Z, van ICT-beheer, -consultancy en -outsourcing. Het bedrijf werkt binnen een groot aantal branches, waaronder healthcare, logistics, security, finance en manufacturing. Daarbij richt zij zich op managed hosting, cloud-oplossingen, werkplekbeheer en VoIP telefonie. Onder het motto “omdat uw ICT niet om vijf uur stopt, doen wij dat ook niet!” is de calamiteiten-helpdesk van het bedrijf 24/7 bereikbaar.

Tim Roosenboom, directeur van VDP Automation, vertelt waarom zijn
bedrijf gebruik maakt van de daDup-oplossing van Tuxis.

Dit bericht verscheen eerder bij Tuxis

Vorig artikelTech Won. Now What?
Volgend artikelTesla Agrees to Stop Letting Drivers Play Video Games in Moving Cars