Corporate Recruiter

0
215

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Vacature voor een Corporate Recruiter

Wéér een corporate recruiter vacature… maar niet zomaar 1, bij ons wil je werken! We gaan je vertellen waarom, lees vooral verder!

Even voorstellen

Wij zijn gevestigd in Ede op een locatie met ons mooi kantoorpand. We hebben als ultiem doel communicatie, infrastructuur en beveiliging flexibel en beschikbaar maken. Dit doen wij door het leveren van (end-to-end) communicatieoplossingen wereldwijd. Servicegericht, flexibel, doordacht en verantwoordelijk te werk gaan staat bij ons centraal en daarmee maken wij het verschil. Voor zowel de klant als voor jou als medewerker.

Wij zoeken onze eerste vaste Corporate Recruiter

Wij hoeven je niet te vertellen wat je gaat doen als corporate recruiter, vacatures invullen! Maar wat maakt deze rol dan interessanter dan al die andere? We maken een enorme groei door en recruitment gaat een professionaliseringsslag maken. Waar moet je dan aan denken? We gaan een mooie arbeidsmarktcampagne opstarten, hier draag je natuurlijk je steentje aan bij. We zien nog mogelijkheden voor de selectie van een nieuw ATS, gaan we assessment tools verder inzetten binnen de organisatie? Hoe zorgen we ervoor dat het recruitment proces op een goede manier wordt ingericht en we een zo goed en helder mogelijk proces hebben.

Job marketing, welke kanalen gaan we inzetten om de juiste mensen binnen te halen, welke tools gaan we gebruiken. Zoveel verbetering mogelijk, zoveel projecten nog op te pakken. De uitdaging is zo groot als je deze zelf maakt. Je krijgt hierin heel veel vrijheid (en verantwoordelijkheid).

What’s in it for you?

Wij geloven dat blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Klinkt dat zoetsappig? Misschien, maar we zien dat het werkt. Dit begint al bij je eerste kennismakingsgesprek, we willen graag weten wat voor jou belangrijk is. Waar ben je precies naar op zoek in je nieuwe baan en je nieuwe werkgever? Komt dat overeen met wat wij kunnen bieden dan gaan we verder in gesprek. Het is belangrijk dat je in het team past, daarom zal er ook een directe collega aanschuiven bij één van de gesprekken.

Bij ons krijg je veel vrijheid en wordt er van je verwacht dat je jouw verantwoordelijkheid neemt. Hierdoor krijg je een team dat klaar staat voor elkaar en voor het bedrijf. Je weet dat je op elkaar kunt rekenen. Er wordt veel gelachen en goed voor je gezorgd. Zo staat er elke dag een verse (gratis) lunch voor je klaar, komt elke maand de kapper langs en is er 2-wekelijks een stoelmassage te boeken. Werk je liever thuis? Ook dat is geen probleem. Er is een open en eerlijke manier van communiceren en er wordt goed naar je geluisterd.

De zakelijke kant, ook niet onbelangrijk

  • Salaris gaat in overleg met jou
  • Reiskostenvergoeding
  • Goede secundaire voorwaarden, zoals een prima pensioenplan aangevuld met extra verzekeringen
  • Laptop en telefoon naar keuze
  • Internetvergoeding voor thuis
  • Product specifieke trainingen, plus een persoonlijk opleidingsbudget
  • Flexibele werktijden en locatie (thuiswerken)

Nog wat extraatjes op een rij

  • Op vrijdag de beste hamburgers van de Green-Egg
  • Een jonge, ambitieuze omgeving waarin klanten en jouw ontwikkeling centraal staat
  • Meerdere evenementen per jaar met het team
  • Fijn dakterras

Heb je tussendoor toch nog vragen? Dan kun je bellen of mailen met Mark Karsch via mark@mkdigital.nl.

Vereisten voor de kandidaat, jij dus…

Je hebt een passie voor recruitment, je ontzorgt graag je collega’s met jouw focus op kwaliteit en candidate experience. Bij voorkeur zoeken we iemand die al 1 of meerdere stappen binnen de recruitment wereld heeft gezet.

Verder neem je mee

  • Ervaring in de Telecom / ICT
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een rol als recruiter
  • Proactieve houding, in deze rol ben jij de enige recruiter en voer je optimalisaties door
  • De wil om te sourcen, soms moet je nou eenmaal hunten naar de juiste kandidaat
  • Kennis van recruitment tools, we hoeven je niet te vertellen hoe een LinkedIn Recruiter Seat werkt of wat Lusha, Contact Out of een ATS is
  • Besef wat er in deze markt voor nodig is om de juiste kandidaten binnen te halen

Dutch language spoken and written is must; if you don’t speak Dutch we cannot include you in the process for this vacancy.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelWhy Apple’s Fight in the Netherlands Matters
Volgend artikelFed Up With Google, Conspiracy Theorists Turn to DuckDuckGo