Linux Engineer Managed Kubernetes Clouddiensten

0
221

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Voor onze Managed Kubernetes Clouddiensten zijn wij op zoek naar een innovatieve Linuxprofessional uit de regio Utrecht die de volgende stap in zijn/haar carrière wil maken en zich verder wil specialiseren in de business critical hosting van:

  • Kubernetes
  • Docker
  • OTAP-omgevingen

Ben jij die innovatieve man of vrouw die zich helemaal thuis voelt op de CLI, wil je werken in een wereld waar Configuration management software (Salt) en scripts (o.a. Python) de kwaliteit van de deployment bepaald en waar private hosting van Kubernetes en Dockers een standaard business critical clouddienst is? Wil je daarnaast onderdeel uitmaken van een hecht team van gedreven vakgenoten waar je jouw ervaringen en ontwikkelingen mee kunt delen? Dan ben jij de Linuxprofessional die wij zoeken voor deze troon!

Functieomschrijving

Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar een innovatieve Linux engineer die ons containerhostingteam komt versterken. Dit doe je door je te specialiseren in zaken als Linux, Kubernetes, Dockers, Salt, Python, OTAP, Git en Jenkins. Als Linux Engineer houd jij je proactief bezig met de continuïteit van Managed Kubernetes Clouddiensten. Er ligt een sterke focus op innovatie, het monitoren, beheren en optimaliseren van de systemen. Daarnaast handel je tweede- en derdelijns support zelfstandig af waarbij je ervoor zorg draagt dat de afgesproken service levels worden nagekomen.

Je innovatie-, beheer- en configuratiewerkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

  • Managed Kubernetes Clouddiensten;
  • OTAP-omgevingen;
  • Configuration management software (Salt);
  • Scripting (Python, Bash, etc.);
  • Tweede- en derdelijns support;
  • Clustering / High Availability;
  • Rapporteren van (toekomstige) bottlenecks;
  • Adviseren  en betrokken zijn bij het ontwikkelen van optimalisatieplannen;
  • Initiëren en uitvoeren van migratie- en upgradetrajecten.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een rijbewijs (B), woont in de omgeving van Nieuwegein (Utrecht) en hebt een HBO- werk en denkniveau. Je bent analytisch vaardig en stressbestendig. Je hebt relevante certificeringen en de drive om jezelf continu te blijven ontwikkelen.

Over ons

We zijn specialist in IT-continuïteit. Wij hosten bedrijfskritische applicaties voor online dienstverleners, softwareontwikkelaars en organisaties die in extreme mate afhankelijk zijn van hun kernapplicaties.

Hosting in de breedste zin van het woord. In het ene geval is de flexibiliteit van de grote publieke cloudaanbieders (AWS, Microsoft Azure of Google) een uitkomst, maar soms vragen wet- & regelgeving of specifieke eisen om een private hostingoplossing. In de cloudinfrastructuur bieden we onze opdrachtgevers volledige controle over hun applicaties en data. De vereiste IT-continuïteit is het belangrijkste uitgangspunt om tot de voor u best passende hostingoplossing te komen.

Sinds 1977 bedienen wij onze opdrachtgevers, onafhankelijk van derden. Samenwerkingen van vijftien jaar en KTO-beoordelingen van een negen zijn geen uitzondering. Daar zijn wij trots op.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelExecutive interview: Jeetu Patel, general manager of collaboration and security, Cisco
Volgend artikelMoving from Legacy to Cloud