Key Accountmanager Mobile Network Operators

0
140

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Kort over ons

Van 5G tot Smart Cities en 24/7 dataconnectiviteit: een paar jaar geleden leek het nog zó ver weg, maar inmiddels is het er allemaal dankzij ons netwerk. Met ons infrastructureel ecosysteem stellen wij de uitrol van nieuwe technologieën centraal. En we zijn trots. Als infrastructuur marktleider voor draadloze communicatie in Europa blijven we sterk groeien! Dit hadden we niet kunnen realiseren zonder onze collega’s. Gedreven, creatief en open minded mensen met één doel voor ogen: de toekomst! Groei jij met ons mee?

Key Accountmanager Mobile Network Operators

Wil je als Key Accountmanager MNO werken bij een beursgenoteerd & innovatief Tech bedrijf op het gebied van connectiviteitsoplossingen? Weet jij met jouw acquisitie skills meer met onze grootste klanten te doen? Dan is de functie Key Accountmanager bij ons dé functie voor jou!

Wat ga je doen?

Als Key Accountmanager ben je onderdeel van onze commerciële Business Unit Mobile Network Operators/Telecom Infrastructure Services (MNO/TIS). In deze rol ben je verantwoordelijk voor het managen en uitbreiden van onze portefeuille bij onze grootste klanten zoals KPN en Vodafone. Een veelzijdige en interessante commerciële rol waarbij je innovaties introduceert en business cases opstelt om de klant te adviseren. Met jouw gedrevenheid weet je nieuwe en bestaande klant afdelingen aan ons te binden en leid je commerciële (her-) onderhandelingen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Deputy Managing Director Operations.

We kennen een fijne werksfeer, open cultuur met een sterke focus op progressie. Kortom, een interessante werkplek waar we effectief werken, initiatieven stimuleren én aandacht voor onze collega’s hebben. Teams waarbinnen iedereen zich vol passie inzet en er tijd en ruimte is om van elkaar te leren.

Jouw profiel

  • Je hebt een Bachelor of een Master diploma;
  • Je hebt aantoonbare ervaring als (Key) Accountmanager;
  • Je weet stakeholders goed te managen zowel op tactisch als strategisch niveau;
  • Je bent klantgericht, je hebt een positieve instelling en een ‘can-do-mentaliteit;
  • Je hebt sterke communicatieve- en beïnvloedingsvaardigheden zowel in het Nederlands als Engels.

Wat bieden we jou?

  • Werken in multidisciplinaire teams bij dé marktleider in Europa op het gebied van dataconnectiviteit;
  • Een marktconform goed salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een lease auto, mobiliteitsplan, gezondheids-/sportbudget,
  • 25 vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling
  • Flexibele werktijden en een aantrekkelijk thuiswerk beleid;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in Nederland en Europa bij een innovatief en snel groeiend Techbedrijf;
  • Gestimuleerd worden in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Jan Tammeling via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Jan terecht via jan@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelHycu aims at universal SaaS backup with R-Cloud
Volgend artikelcache server