Storage incident vrijdag 14 april op www.bit.org

0
33
Wegwerkzaamheden BIT-2 van 16 aug tot en met 25 sep

Dit bericht verscheen eerder op BIT

Op vrijdag 14 april om 11.55 uur is er storing ontstaan op ons Ceph storage cluster. Het gevolg hiervan was dat een groot deel van de diensten van BIT niet beschikbaar waren. Ook de website www.bit.nl was hierdoor niet beschikbaar. Het incident is gemeld op onze fallback website www.bit.org. De incidentmelding incluis updates erop zijn hier terug te lezen. Er wordt nog verder onderzoek gedaan naar de oorzaak van het incident. Over oorzaak en incidentverloop zal een uitgebreide Reason For Outage (RFO) geschreven worden. Zodra deze RFO beschikbaar is, zal die op deze site gepubliceerd worden.

Dit bericht verscheen eerder op BIT

Vorig artikelCiena makes Wave with purpose-built router for converged metro
Volgend artikelStorage incident vrijdag 14 april, gepubliceerd op www.bit.org