Storage incident vrijdag 14 april, gepubliceerd op www.bit.org

0
145
Wegwerkzaamheden BIT-2 van 16 aug tot en met 25 sep

Dit bericht verscheen eerder op BIT

Op vrijdag 14 april om 11.55 uur is er een storing ontstaan in ons Ceph storage cluster. Als gevolg hiervan waren veel van de diensten van BIT niet beschikbaar, inclusief de website www.bit.nl.

Het incident is gemeld op onze fallback-website www.bit.org, waar nu ook updates te lezen zijn. Er wordt momenteel verder onderzoek gedaan naar de oorzaak van het incident en er zal een uitgebreide Reason For Outage (RFO) worden opgesteld om de oorzaak en het verloop van het incident te beschrijven. Zodra deze RFO beschikbaar is, zal deze op onze website worden gepubliceerd. Het is zeker dat het incident zich alleen voor heeft kunnen doen omdat er op dat moment capaciteit in het cluster toegevoegd werd. Totdat duidelijk is wat de oorzaak was zal er geen capaciteit toegevoegd worden en is er daarom geen risico op herhaling van het incident.

Dit bericht verscheen eerder op BIT

Vorig artikelStorage incident vrijdag 14 april op www.bit.org
Volgend artikelPotential Impacts of Cyber Resilience Act on Open Source Projects