IT Projectleider

0
108

Vacature voor een IT Projectleider

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, voor meer informatie bel je met Mark of Jan of mail je naar info@mkdigital.nl.

Lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Als Projectmanager zorg je ervoor dat de klant de afgesproken IT oplossingen naar tevredenheid krijgt opgeleverd. Dit zou een migratie kunnen zijn van oude naar nieuwe infrastructuur of uitbreiding van de bestaande omgeving. Maar het kan ook om interne dienstontwikkeling gaan. Je werkt daarbij samen met het interne projectteam bestaande uit IT Specialisten en soms in samenwerking met het IT team van de opdrachtgever. Je houdt je opdrachtgever tijdens het project goed op de hoogte van de voortgang. De duur van onze projecten varieert van enkele weken tot enkele maanden.

Je bent resultaatgericht en vasthoudend. Je werkt op basis van een plan dat je in overleg met de opdrachtgever hebt opgesteld en je stelt er een eer in om zo weinig mogelijk van dat plan af te wijken. Qua resultaat, doorlooptijd en kosten. Je krijgt energie van het go-live moment, want dan zet je samen met de opdrachtgever de kroon op je werk. Dat wil je graag vieren!

Je belangrijkste taken zijn:

  • Meedenken in de offerte fase van een project
  • Leveren van het projectresultaat op binnen de daarvoor gestelde tijd, budget en met de gevraagde kwaliteit. Je bewaakt daarbij planning, scope, resources, risico’s, budget.
  • Coördineren van teamleden, externe leveranciers en/of consultants
  • Onderhouden van de relaties met opdrachtgever en de projectmanager van de klant.
  • Rapporteren van projectvoortgang volgens een vast format en frequentie

Verder verbeteren van projectmanagement binnen AKSI in overleg met je collega-projectmanagers.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde wo of hbo-opleiding;
  • Minimaal 5 jaar kennis en ervaring met projectmatig werken en projectmanagement
  • Opleiding Projectmanagement (bv IPMA, PMP, PMW, Prince2 / Agile PM)
  • Affiniteit met of kennis van ICT infrastructuur (besturings- en informatiesystemen, netwerken, public cloud oplossingen)
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing Nederlandse en Engelse taal
  • Goed kunnen samenwerken met disciplines op verschillende niveaus
  • Vasthoudend, Gestructureerd en Daadkrachtig

Wat bieden wij?

We bieden je een vast dienstverband bij een professionele ICT-dienstverlener.  Je krijgt een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen projecten te plannen en in te vullen. Verder bieden we jou een moderne werkomgeving met collega’s die je graag helpen en de mogelijkheid om je zelf verder te ontplooien.  Ook is het mogelijk om deels thuis te werken. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingen, pensioenregeling, ervaren collega’s en uitdagende projecten zijn uiteraard aanwezig.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Jan Tammeling via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Jan terecht via jan@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

We zoeken

  • Een afgeronde wo of hbo-opleiding

  • Minimaal 5 jaar kennis en ervaring met projectmatig werken en projectmanagement

  • Opleiding Projectmanagement (bv IPMA, PMP, PMW, Prince2 / Agile PM)

IT Projectleider

Source link

Vorig artikelOperations / NOC Engineer
Volgend artikelAccountmanager ICT