IT Support Engineer

0
99

Vacature voor een IT Support Engineer

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, voor meer informatie bel je met Mark of Jan of mail je naar info@mkdigital.nl.

Lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Vacature voor een IT Support Engineer

Binnen deze functie ondersteun je samen met je collega’s onze klanten bij ICT-gerelateerde problemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gebruikers of ICT-afdelingen en handelt zelfstandig diverse vragen en verstoringen af. Wanneer een vraag te complex wordt dan weet jij deze vraag duidelijk over te dragen naar je collega’s van de 2e of 3e-lijns support waarna je geïnteresseerd blijft in de oplossing. Zo wil je groeien in je kennis en ervaring. Naast support op afstand kan het voorkomen dat je onze klanten op locatie bezoekt voor installatie van hardware, migratieprojecten, het geven van instructies of het uitrollen van nieuwe ICT-diensten.

Je bent servicegericht, behulpzaam en weet van aanpakken. Je behandelt iedere klant en collega zoals je zelf ook behandeld wilt worden. Je bent duidelijk in wat ze wel (en niet) van je kunnen verwachten. Je bent een initiatiefrijk persoon en gaat niet zitten wachten tot er werk op je afkomt. Je probeert mee te denken over verbetering van de dienstverlening en schroomt niet om hier concreet voorstellen voor te doen.

Je beschikt over relevante ICT-kennis en vindt het leuk om in een professionele ICT omgeving te werken met veel verschillende klanten, omgevingen en technieken. Je vindt klantcontact belangrijk, servicegerichtheid en denken in oplossingen zijn voor jou vanzelfsprekend. Je bent proactief ingesteld en in staat om problemen te signaleren en te voorkomen.

De volgende taken zullen primair onder jouw beheer vallen:

  • Ondersteunen en adviseren van gebruikers
  • Werkplekbeheer
  • Installeren, configureren en onderhouden van servers, computers en randapparatuur
  • Ondersteunen bij overige automatiseringstaken
  • Bewaken van de continuïteit van servers en server applicaties

Wat breng je mee?

  • Communicatief en gericht op het leveren van uitstekende service;
  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding met een technische achtergrond;
  • Kennis en enige aantoonbare ervaring met recente professionele Microsoft-producten (Windows Server, Exchange, SQL, Office 365, Active directory etc.);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • In bezit van rijbewijs B.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Jan Tammeling via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Jan terecht via jan@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

We zoeken

  • Communicatief en gericht op het leveren van uitstekende service;

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding met een technische achtergrond;

  • Kennis en enige aantoonbare ervaring met recente professionele Microsoft-producten (Windows Server, Exchange, SQL, Office 365, Active directory etc.).

IT Support Engineer

Source link

Vorig artikel2023 Kubernetes Security Report Details Risks
Volgend artikelAWS under fire for delays in delivering Scope 3 GHG emissions data to enterprises and governments