Senior Software Engineer

0
67

senior software engineer

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf dat zich richt op het leveren van een Vast op Mobiel oplossing, waarmee we ervoor zorgen dat ondernemers altijd en overal professioneel bereikbaar kunnen zijn. We begrijpen dat ondernemers al druk genoeg zijn, dus ons doel is om hun leven gemakkelijker te maken. We willen af van het gedoe met twee telefoons, eSIM-oplossingen of het gebruik van twee verschillende SIM-kaarten in één mobiel apparaat. Het kan veel eenvoudiger!

Met onze app kunnen ondernemers zowel hun zakelijke telefoonnummer(s) als hun privénummer(s) op één mobiele telefoon hebben, gescheiden van elkaar. Op die manier kunnen ze de werk-privébalans behouden zoals zij dat willen.

Onze oprichters zijn echte techneuten en softwareontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Het zit in ons DNA. We zijn van plan om de traditionele en conservatieve telecomwereld te transformeren met onze intuïtieve software die altijd de principes van User Centered Design toepast. Alles, van het netwerk tot de mobiele apps, wordt intern ontwikkeld, waardoor we snel prototypes kunnen maken (“fail often, fail fast”) en de concurrentie voor kunnen blijven. We hebben al verschillende projecten succesvol afgerond, zoals het bouwen van onze eigen Webphone met WebRTC. En als kleine sneak peek: we zijn achter de schermen druk bezig met AI en misschien kun jij daar wel een rol in spelen!

Daarnaast hebben we ons eerste internationale kantoor gevestigd in Barcelona! De bloeiende techscene daar past perfect bij ons en Spanje is het eerste land waar we onze app hebben gelanceerd buiten Nederland. Je komt terecht in een klein team dat al werkt op ons kantoor in Barcelona, dat een prachtig uitzicht op zee heeft en direct aan het strand ligt! Om ervoor te zorgen dat er een goede teamsamenwerking is en nieuwe medewerkers volledig worden geïntegreerd in het team, bieden we collega’s regelmatig de mogelijkheid om tussen Barcelona en Rotterdam te reizen. Dat is nog eens prettig, toch?

Over de rol:

Onze app groeit snel en ons platform groeit mee! We breiden voortdurend ons productaanbod en onze diensten uit om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Als Senior Software Engineer speel je een cruciale rol in de ontwikkeling van onze backend-diensten en het klantenportaal. Je werkt nauw samen met ons team van Software Engineers en System Engineers om nieuwe functies en mogelijkheden te ontwerpen en implementeren voor ons zakelijke cloud-telefoonsysteem.

Als Senior Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de backend-diensten die ons platform aandrijven. Je hebt diepgaande kennis van softwareontwikkeling en ervaring met het bouwen van schaalbare en betrouwbare systemen. Samen met het team werk je aan het ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteiten, waarbij je gebruikmaakt van moderne technologieën en best practices.

Je hebt een passie voor het leveren van hoogwaardige softwareoplossingen en streeft ernaar om de gebruikerservaring continu te verbeteren. Je houdt je bezig met het analyseren van technische vereisten, het opstellen van technische specificaties en het schrijven van efficiënte en goed gestructureerde code. Je zorgt ervoor dat de backend-diensten schaalbaar, veilig en onderhoudsvriendelijk zijn.

Naast je technische taken werk je ook nauw samen met andere teams, zoals het product managementteam, om de behoeften van de klanten te begrijpen en technische oplossingen te leveren die aan hun eisen voldoen. Je neemt actief deel aan code reviews, teamvergaderingen en brainstormsessies om de algehele technische visie en richting van het bedrijf te beïnvloeden.

Kortom, als Senior Software Engineer speel je een sleutelrol in de verdere groei en ontwikkeling van ons platform. Je hebt de mogelijkheid om te werken met cutting-edge technologieën, bij te dragen aan spannende projecten en een positieve impact te hebben op de ervaring van onze klanten.

Als Software Engineer zul je:

 • onze op Node.js gebaseerde backend & React frontend ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden
 • samenwerken met het team om verbeterpunten te identificeren en oplossingen voor te stellen
 • schrijven van nette, efficiënte en goed gedocumenteerde code
 • problemen oplossen en debuggen van productie problemen
 • eigenaar zijn van de codebase en actief bijdragen aan de evolutie ervan
 • nauw samenwerken met ons productteam om het hoogste niveau van kwaliteit en gebruikerservaring te garanderen

Voor deze rol zoeken we iemand die:

 • Uitgebreide ervaring heeft met JavaScript, React en Node.js.
 • Bekend is met het werken met REST API’s en websockets.
 • Vertrouwd is met Agile ontwikkelmethoden.
 • Uitstekende probleemoplossende vaardigheden heeft en oog heeft voor detail.
 • Sterke communicatieve vaardigheden heeft en goed kan samenwerken met anderen.
 • Een passie heeft voor leren en altijd op de hoogte blijft van de nieuwste technologieën.
 • Een goed niveau van Engels heeft, zowel mondeling als schriftelijk.

Als jij over deze vaardigheden en eigenschappen beschikt, ben jij mogelijk de ideale kandidaat voor deze rol!

Voordelen van werken bij ons:

 • Een competitief salaris (€50-60K per jaar, afhankelijk van ervaring).
 • Jaarlijks opleidingsbudget van €750,-.
 • 25 vakantiedagen.
 • Werken in een klein, divers en informeel team bestaande uit marketeers, software engineers en systeem engineers.
 • Volledige vrijheid om jezelf en je vaardigheden te ontwikkelen.
 • Een splinternieuwe MacBook Pro.
 • Mogelijkheid tot thuiswerken, maar we waarderen het ook als je af en toe op kantoor bent om te socializen (en misschien een drankje te doen!).
 • De kans om eigenaar te worden van een belangrijk onderdeel van onze technologiestack en een grote impact te hebben op ons product.
 • Regelmatige teamactiviteiten en reizen naar Nederland (we beloven dat het weer hier ook wel eens lekker is!).
 • Deel uitmaken van een multidisciplinair team dat geweldige, intuïtieve software levert.

Bij ons geniet je van al deze voordelen en meer. We streven ernaar om een inspirerende en ondersteunende werkomgeving te bieden, waarin je kunt groeien en bijdragen aan ons gezamenlijke succes.

Natuurlijk geloven we sterk in de kracht van een positieve werkomgeving. In onze bedrijfscultuur zul je geen overmatige hiërarchie of obstakels vinden die je moet overwinnen. We zijn gewoon een groep gezellige collega’s die elkaar motiveren en uitdagen om dingen gedaan te krijgen. Helaas kunnen we de slogan “gewoon doen” niet gebruiken, maar dat is wel waar we voor staan. Daarnaast staan we altijd voor elkaar klaar, net zoals we dat doen voor onze klanten: met empathie, professionaliteit en hulpvaardigheid.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 • Een competitief salaris

 • Alle vrijheid om jezelf en je skills te ontwikkelen

 • Jaarlijks opleidingsbudget van van €750,-

Senior Software Engineer

Source link

Vorig artikelmoves, adds and changes (MAC)
Volgend artikelVacature Customer Service Representative