Partner Base Marketeer

0
104

Partner Base Marketeer

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Vacatureomschrijving

Als Partner- en Base Marketeer bij ons bedrijf speel je een belangrijke rol in het bedienen van de zakelijke markt via diverse distributiekanalen. Met jouw energie, creativiteit en ondernemerschap ben je verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten gericht op ons base en partner kanaal. Je werkt aan het ontwikkelen van effectieve campagnes, verzorgt de communicatie naar onze klanten en organiseert boeiende klant- en partnerevents.

Jouw taken omvatten onder andere:

 • Het bedenken en implementeren van strategische marketingcampagnes om onze base en partner kanalen te ondersteunen.
 • Het ontwikkelen en coördineren van marketingmateriaal en -content gericht op het aantrekken en behouden van klanten.
 • Het opzetten en uitvoeren van klantcommunicatie, zoals nieuwsbrieven, e-mailcampagnes en social media-activiteiten.
 • Het organiseren en begeleiden van klant- en partnerevents, waarbij je zorgt voor een boeiende en impactvolle ervaring.
 • Het monitoren en analyseren van marketingprestaties en het aanpassen van strategieën indien nodig.
 • Het onderhouden van nauwe samenwerkingen met interne teams en externe partners om de marketingdoelstellingen te behalen.
 • Het op de hoogte blijven van markttrends, concurrentieactiviteiten en klantbehoeften, om zo de marketingstrategie voortdurend te verbeteren.

We zoeken naar een gedreven professional die enthousiast is over het bouwen van sterke relaties met onze partners en het aantrekken en behouden van tevreden klanten. Met jouw marketingvaardigheden en strategisch inzicht weet je succesvolle campagnes op te zetten en de naamsbekendheid van ons bedrijf te vergroten.

Bedrijfsomschrijving

Bij ons bedrijf leveren we toonaangevende cloud-infrastructuurdiensten aan diverse klanten, waaronder bedrijven, overheden en non-profitorganisaties. Onze focus ligt op het bieden van slimme, open en vooruitstrevende oplossingen op het gebied van cloud-infrastructuur. We streven ernaar om organisaties te ondersteunen bij hun digitale transformatie en hen te voorzien van betrouwbare en toekomstbestendige infrastructuuroplossingen die hen in staat stellen om te groeien en te innoveren.

Functie-eisen

Dit ben jij

Bij ons bedrijf krijg je het vertrouwen en de vrijheid om samen met collega’s doelen te bereiken en jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Dit vormt de basis van ons bedrijf. Binnen deze context zijn er talloze mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. We geloven namelijk dat hoe beter jij presteert, hoe meer we samen kunnen bereiken.

Je hebt/bent:

 • Een HBO-opleiding of vergelijkbaar werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde, marketing of een andere relevante discipline.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van partner marketing in de B2B-markt.
 • Ervaring met het opzetten, beheren en optimaliseren van inbound en outbound leadgeneratiecampagnes.
 • Ervaring met het organiseren van evenementen.
 • Een sterke persoonlijkheid en het vermogen om snel te schakelen met partners, collega’s in verschillende teams en managementlagen binnen onze organisatie.
 • Klantgericht, creatief en in staat om een helikopteroverzicht te behouden.
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Aanvullende informatie

Waarom je bij ons wilt werken

Bij ons bedrijf waarderen we de kracht en bijdrage van iedere individuele medewerker. We geloven dat ons gezamenlijk succes voortkomt uit de inzet van elk individu. Om dit te erkennen, hebben we verschillende manieren om onze waardering te tonen. We creëren een omgeving waarin we verbonden blijven en samenwerken, want we weten dat we samen sterker staan. Een voorbeeld hiervan is ons bonussysteem, waarbij iedereen deelt in het succes van ons bedrijf.

Om jou te helpen het beste uit jezelf te halen, hanteren we geen uniforme aanpak. In plaats daarvan bieden we een hybride werkomgeving en de ondersteuning die je nodig hebt om jezelf te overtreffen. Dit betekent:

 • Een salaris dat afgestemd is op jouw talent, inclusief een bonusregeling.
 • Een gezonde balans tussen werk en privé, waarbij hybride werken mogelijk is.
 • Actieve ontwikkeling van je vaardigheden en competenties door middel van diverse opleidingsmogelijkheden.
 • 29 verlofdagen per jaar, gebaseerd op een 40-urige werkweek, en 8% vakantiegeld.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 • Een HBO werk en denk niveau

 • Klantgericht, creatief en beschikt over een helikopter view

 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Partner Base Marketeer

Source link

Vorig artikelIs the UK datacentre industry set for further consolidation?
Volgend artikelExtending the Functionality of LibreOffice