Full-Stack Developer

0
89

Full-Stack Developer

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Functieomschrijving:

Ben je een full-stack ontwikkelaar die klaar is om processen te versnellen in plaats van lange ontwikkelingscycli te doorlopen? Als dat zo is, zou low code-ontwikkeling iets voor jou kunnen zijn. Bij ons maken we gebruik van verschillende eersteklas low code-platforms om geïntegreerde en geautomatiseerde bedrijfskritische processen te creëren die aan de zakelijke behoeften voldoen en tegelijkertijd een intuïtieve en gebruiksvriendelijke applicatie bieden. Van het creëren van de onderliggende databasetabellen en workflows tot gegevensstromen, tot aan de gebruikersinterface, is het jouw taak om tastbare oplossingen te ontwerpen, te bouwen en te ondersteunen die de uitdagingen van het bedrijf aangaan.

Natuurlijk werk je niet alleen aan deze projecten. Verschillende low code-procesingenieurs werken samen aan een enkele toepassing of bedrijfsproces, wat iedereen de kans geeft om nieuwe dingen van anderen te leren en het low code-platform waarmee je werkt onder de knie te krijgen. Door de dagelijkse of wekelijkse vergaderingen met andere belanghebbenden op de projecten, ontmoet je nieuwe mensen, maak je verbinding met zakelijke gebruikers en krijg je voortdurend nieuwe inzichten. Op deze manier kun je de Scrum-methodologie dagelijks toepassen.

Low code-platforms blijken interessant maar uitdagend te zijn: je kunt applicaties ongelooflijk snel bouwen met kant-en-klare functionaliteit, maar niets weerhoudt je ervan om wat aangepaste code-plugins of SQL te schrijven als er geen kant-en-klare functie aan je eisen voldoet! Hoewel de baan betrekking heeft op low code, kan een technische achtergrond met affiniteit voor programmeerprincipes helpen bij het creëren van een veerkrachtige en volledig uitgeruste oplossing voor bedrijfsprocesautomatisering. Daarom is jouw eerdere ervaring als full-stack ontwikkelaar noodzakelijk. Je zult in staat zijn om krachtige, stabiele applicaties te bouwen die onderhouden kunnen worden.

Drijfveren:

 • Het opdoen van kennis over nieuwe technologieën is belangrijk voor je. Je bent gemotiveerd om voortdurend nieuwe technologieën te leren en toe te passen in je werk.
 • Je vindt het leuk om betrokken te zijn bij alle aspecten van softwareontwikkeling, van de database tot de gebruikersinterface. Het ontwikkelen en bouwen van verschillende onderdelen van een applicatie spreekt je aan.
 • Je streeft ernaar om oplossingen te bieden die optimaal, duurzaam en op maat zijn gemaakt voor de specifieke behoeften van het project. Daarnaast ben je in staat om deze oplossingen snel te leveren, waarbij je efficiëntie hoog in het vaandel hebt staan.

Waarden:

 • Je waardeert de mogelijkheid om voortdurend nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Je bent enthousiast om te leren en jezelf voortdurend te verbeteren. Je zoekt actief naar kansen om je kennis uit te breiden en jezelf uit te dagen.
 • Je hecht waarde aan verantwoordelijkheid en eigenaarschap over je werk. Je neemt verantwoordelijkheid voor de taken die aan jou zijn toegewezen en je streeft naar het leveren van hoogwaardige resultaten. Je neemt initiatief en zorgt ervoor dat taken succesvol worden afgerond.
 • Je hecht belang aan je eigen groei en ontwikkeling. Je zoekt naar mogelijkheden om je vaardigheden en kennis uit te breiden, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Je bent proactief in het identificeren van gebieden waarin je kunt groeien en je neemt actie om jezelf verder te ontwikkelen.

Vaardigheden:

 • Je hebt een solide basis in programmeerprincipes en begrijpt de fundamenten van softwareontwikkeling. Je kunt logisch en gestructureerd denken bij het oplossen van problemen en het ontwikkelen van applicaties.
 • Je hebt het vermogen om creatieve en innovatieve oplossingen te bedenken. Je bent in staat om buiten de gebaande paden te denken en nieuwe benaderingen te vinden voor uitdagende problemen.
 • Je bezit sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt ideeën duidelijk en effectief overbrengen naar zowel technische als niet-technische belanghebbenden. Je kunt goed luisteren en begrijpt het belang van effectieve communicatie binnen een team.
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van business process management (BPM) en case management. Je begrijpt de concepten en principes van het beheren en automatiseren van bedrijfsprocessen en het behandelen van cases. Je kunt deze kennis toepassen om efficiënte en geoptimaliseerde oplossingen te ontwerpen en te implementeren.
 • Je kunt goed samenwerken in teamverband. Je kunt effectief communiceren en samenwerken met collega’s, waarbij je bijdraagt aan een positieve teamdynamiek. Je bent in staat om je eigen werk af te stemmen op de doelstellingen van het team en kunt bijdragen aan het succes van het gehele project.
 • Je bent niet bang om vragen te stellen als je ergens onzeker over bent. Je begrijpt het belang van het verkrijgen van duidelijkheid en het stellen van de juiste vragen om een goed begrip te krijgen van de taken en vereisten. Je zoekt actief naar feedback en bent bereid om hulp te vragen wanneer dat nodig is.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 • Gretig om te leren

 • Out of the box kunnen denken

Full-Stack Developer

Source link

Vorig artikelLinux swappiness
Volgend artikel5 Takeaways from EU’s AI Act