Consultant Azure

0
48

Consultant Azure

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Ons bedrijf faciliteert organisaties hun klanten persoonlijker en efficiënter te bedienen door een moderne IT-Infrastructuur continue ter beschikking te stellen. Een IT-infrastructuur die altijd up-to-date en toekomstgericht is. Veilig, betrouwbaar, schaalbaar, productief en flexibel zonder te veel poespas.

Je zult deel uitmaken van een enthousiast team dat zich richt op samenwerking, kwaliteit en klanttevredenheid als kernwaarden. Binnen dit team zijn er talloze mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling, vooral op het gebied van hybride cloudservices, zoals Azure, ons Datacenter en Microsoft 365.

Het team waarin je terechtkomt, is divers en bestaat uit teamleden met verschillende expertises en uitgebreide ervaring. Samen met je collega’s werk je aan het opbouwen van een uitstekende dienstverlening voor onze klanten.

Jouw kerntaken:

Advies verlenen aan klanten over hybride cloudoplossingen (Microsoft 365, ons Datacenter, Azure) en het bieden van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij hun zakelijke doelstellingen.

Implementeren van technologische oplossingen, waarbij je expertise inzet bij het configureren, beheren en oplossen van problemen met systemen voor een naadloze integratie en optimale beheeromgeving.

Investeren in persoonlijke ontwikkeling door voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hybride cloudtechnologieën en het Microsoft-ecosysteem via trainingen, certificeringen en andere leeractiviteiten.

Actief bijdragen aan de ontwikkeling van het team door het delen van kennis, ervaring en best practices, en deelname aan teamvergaderingen, workshops en kennisdelingssessies.

Het effectief uitvoeren van deze taken draagt bij aan het succes van het team en de voortdurende verbetering van onze dienstverlening aan klanten.

Jouw kennis en competenties:

Wij zoeken een leergierige, doortastende en initiatiefrijke collega en hebben verder het volgende wensenlijstje:

 • Werk- en denkniveau op minimaal hbo-niveau
 • Ervaring met complexe IT-omgevingen (moderne werkplekken, datacenter, netwerken)
 • Ervaring met Azure Fundamentals, Azure networking, Powershell, ARM en eventueel Bicep. In het bezit van AZ-104.
 • Kennis van Azure Arc is een pre.
 • Kennis van Windows server, VM-ware, HyperV, Azure etc
 • Ervaring met Microsoft 365.
 • Communicatief vaardig en een positieve instelling
 • Je bent in staat om abstracte en complexe problemen op te lossen, projecten te overzien en de juiste prioriteiten te stellen.
 • Woonachtig in het noorden des lands is een pre.

Wat bieden wij jou:

 • Een aantrekkelijk salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een premievrij pensioen.
 • Hybride werken als standaard, waarbij je zowel op kantoor, bij klanten als thuis werkt.
 • Een leaseauto als onderdeel van je arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Eigen regie over je ontwikkeling, met ondersteuning van de organisatie door middel van coaching, opleidingsmogelijkheden en werkervaring.
 • Een prettige werksfeer en een platte organisatiestructuur, waarbij vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid belangrijke uitgangspunten zijn.
 • Bij ons kun je rekenen op een aantrekkelijke werkomgeving met goede voorwaarden en een ondersteunende cultuur.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 • HBO werk en denkniveau

 • Kennis van Azure Arc is een pre

 • Kennis van Windows server, VM-ware, HyperV, Azure etc

Consultant Azure

Source link

Vorig artikel7 Steps to Start Programming in Rust
Volgend artikelConsultant Microsoft 365