Consultant Microsoft 365

0
51

Consultant Microsoft 365

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Ons bedrijf faciliteert organisaties hun klanten persoonlijker en efficiënter te bedienen door een moderne ICT-Infrastructuur continue ter beschikking te stellen. Een ICT-infrastructuur die altijd up-to-date en toekomstgericht is. Veilig, betrouwbaar, schaalbaar, productief en flexibel zonder te veel poespas.

Je komt te werken in een enthousiast team dat samenwerken, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Er zijn veel mogelijkheden tot doorontwikkeling op het gebied van hybride cloudiensten (Azure, ons Datacenter, Microsoft 365). Het team waarin je komt te werken is veelzijdig en heeft veel kennis en ervaring binnen verschillende expertises. Samen met je teamleden bouw je aan een excellente dienstverlening voor onze klanten.

Jouw kerntaken:

 • Je geeft onze klanten het beste advies op het gebied van de moderne werkplek belofte van de Microsoft 365 cloud als onderdeel van onze uitgebreide oplossing.
 • Je implementeert deze technologische oplossingen en zorg voor een optimale beheeromgeving om het product continue te verbeteren.
 • Je ontwikkelt jezelf maar levert ook een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team

Jouw kennis en competenties:

Wij zoeken een leergierige, doortastende en initiatiefrijke collega en hebben verder het volgende wensenlijstje:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Werkervaring (minimaal 5 jaar) met complexe IT-omgevingen (moderne werkplek, datacenter, netwerken) en Microsoft 365 in het bijzonder.
 • Ervaring met migraties naar de moderne werkplek 365
 • Ervaring met Sharepoint, Onedrive for Business, Microsoft Teams, Microsoft Intune en Microsoft Defender.
 • Certificeringen zoals Microsoft 365 102.
 • Ervaring met Azure
 • Je kunt productiviteit verbeteringen goed in kaart brengen.
 • Communicatief vaardig en een positieve instelling
 • Je bent in staat om abstracte en complexe problemen op te lossen, projecten te overzien en de juiste prioriteiten te stellen.
 • Woonachtig in het noorden des lands is een pre.

Wat wij bieden:

Bij ons ontvang je een competitief salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een premievrij pensioen. We hanteren een hybride werkmodel, waardoor je zowel op kantoor, bij klanten als thuis werkt. Een leaseauto is inbegrepen in je arbeidsvoorwaardenpakket. Je hebt de regie over je eigen ontwikkeling, waarbij de organisatie je ondersteunt met coaching, opleidingsmogelijkheden en werkervaring.

Het werken bij ons wordt als zeer aangenaam ervaren vanwege de ontspannen werksfeer en platte organisatiestructuur. Vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden die wij koesteren.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 • HBO werk- en denkniveau

 • Ervaring met Azure

 • Werkervaring (minimaal 5 jaar) met complexe IT-omgevingen

 • Certificeringen zoals Microsoft 365 102

Consultant Microsoft 365

Source link

Vorig artikelConsultant Azure
Volgend artikelFinance & Operations Manager