Bedrijfsjurist

0
119

Bedrijfsjurist

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Wij zijn op zoek naar een bedrijfsjurist om ons juridische team te versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren van het management en andere afdelingen binnen ons bedrijf over verschillende juridische kwesties. Je werkt samen met de legal officer om ervoor te zorgen dat alle juridische risico’s tot een minimum worden beperkt.

Als bedrijfsjurist geef je advies aan het management en andere afdelingen over burgerlijk rechtelijke vraagstukken, zoals contractenrecht, ICT-recht, ondernemingsrecht en aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast houd je nauwlettend nieuwe en gewijzigde wet- en regelgeving en jurisprudentie in de gaten en implementeer en ontwikkel je procedures en beleid om ervoor te zorgen dat ons bedrijf altijd voldoet aan de regels. Het identificeren van potentiële juridische risico’s en het nemen van preventieve maatregelen om deze risico’s te minimaliseren behoort ook tot jouw takenpakket. Je fungeert als sparringpartner van het management bij juridische vraagstukken en voorziet hen van gedegen en proactief advies. Daarbij verlies je de commerciële belangen van de onderneming niet uit het oog en ben je in staat om op een praktische en oplossingsgerichte manier te denken en te handelen. Met jouw expertise en uitstekende communicatieve vaardigheden weet je complexe juridische vraagstukken begrijpelijk uit te leggen aan niet-juridische belanghebbenden.

Wie ben jij:

Je hebt een succesvolle academische master in Rechten afgerond en hebt minimaal 3-5 jaar ervaring als bedrijfsjurist. Je bezit uitgebreide kennis van het Nederlandse rechtssysteem en de relevante wetgeving. Zowel complexe als minder complexe vraagstukken kun je snel doorgronden en de juridische aspecten weet je te vertalen naar praktische toepassingen. Je bent een pragmatisch persoon, sterk in communicatie, hands-on en gericht op het vinden van oplossingen. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.

Dit hebben we jou te bieden!

Bij ons staat connectiviteit centraal. Ons belangrijkste product is Dark Fiber, waarmee onze klanten data van locatie A naar locatie B kunnen transporteren. We zijn een ambitieus bedrijf dat gestaag groeit. Onze klanten bestaan voornamelijk uit professionele dienstverleners zoals datacenters, systeemintegrators, hostingpartijen, grote bedrijven en instellingen zoals ziekenhuizen, gemeenten en onderwijsinstellingen.

Als onderdeel van ons groeiende internationale bedrijf, word je verwelkomd op ons centraal gelegen kantoor in Vianen. Daar heerst een dynamische en informele sfeer, waar initiatief wordt gewaardeerd en de communicatielijnen kort zijn. We geloven in het opbouwen van vertrouwen, in de expertise en ervaring van onze medewerkers en het geven van verantwoordelijkheid.

Samen streven we naar een open cultuur waarin medewerkers zich vrij voelen om hun mening te uiten en waar er naar elkaar wordt geluisterd. Dit stelt ons in staat om het beste uit onszelf en elkaar te halen.

We bieden je:

 • Een afwisselende uitdagende functie voor 32-40 uur
 • Een uitstekend salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • Bonusregeling
 • Iphone & laptop
 • 24 vakantiedagen (op fulltime basis)
 • Per (fulltime) gewerkt kalenderjaar kun je 4 EVT (Extra Vrije Tijd) dagen verdienen
 • Mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
 • Pensioenregeling
 • Bedrijfsfitness regeling
 • Hybride werken en thuiswerkvergoeding
 • Proactief meedenken met een goede werk-privébalans

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 • 3-5 jaar ervaring als bedrijfsjurist

 • Kennis van het Nederlandse rechtssysteem en de relevante wetgeving

 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal

Bedrijfsjurist

Source link

Vorig artikelChina Releases Its First Open Source Operating System
Volgend artikelIT Sustainability Think Tank: Keeping on top of the regulatory landscape