Systems Engineer

0
69

Systems Engineer

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Ben jij een technische expert die niet alleen bekend is met IT-beheer, maar ook uitblinkt in communicatie? Wil je jezelf blijven ontwikkelen terwijl je betrokken bent bij het beheer van IT-omgevingen en de implementatie van nieuwe functionaliteiten? Dan ben jij de ’techie’ die we zoeken voor onze rol als Systems Engineer.

Wie zoeken wij

Als Systems Engineer ben je verantwoordelijk voor het beheer van de IT-omgevingen van onze klanten, waarbij je hen volledig ontzorgt op IT-gebied. Je werkt aan migraties naar Microsoft 365 en Azure, en draagt bij aan de beweging naar de Cloud. We verwachten minimaal 4 jaar werkervaring in IT-beheer en gedegen certificeringen op het gebied van Azure of Citrix zijn een pre.

Wat ga je doen

Bij ons draait het niet alleen om technologie, het draait om mensen. Als Systems Engineer werk je aan IT-oplossingen die het werk van onze klanten veiliger, gemakkelijker en efficiënter maken. Je ontwikkelt samen met klanten toekomstbestendige IT-omgevingen met toegevoegde waarde voor hun organisatie. Je hebt de vrijheid om te kiezen aan welke projecten je werkt en welke klanten je ondersteunt.

Onze Specialisaties

  • Workspace Improvement: IT-oplossingen waardoor mensen overal en altijd prettig kunnen werken.
  • Automation & Orchestration: Het optimaliseren van IT-werkprocessen en -infrastructuur.
  • Identity & Access Management: Meer grip op veiligheid van data en persoonsgegevens.

Wat bieden wij

  • Een omgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat, met voortdurende talentontwikkeling en inspirerende samenwerking.
  • Een genereus arbeidsvoorwaardenpakket inclusief studiereizen, loopbaanbegeleiding, een flexbudget voor een mobiel en laptop naar keuze, aanvullende verzekeringen en meer.
  • Een Red Carpet Treatment met een auto naar keuze: benzine, diesel, hybride of elektrisch.
  • Beloningen voor je prestaties, inclusief elk kwartaal CrewSessies en een jaar vol plezier en uitdagingen, met ruimte voor vakanties en ontspanning.

Bij ons draait het om jouw passie voor techniek en je vermogen om deze in te zetten voor de mens. Klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Solliciteer nu en ontdek hoe jij kunt floreren als Systems Engineer in een omgeving die jouw groei en succes ondersteunt!

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

  • Minimaal 4 jaar werkervaring in IT-beheer

  • Certificeringen op het gebied van Azure of Citrix zijn een pre

  • Your Content Goes Here

Systems Engineer

Source link

Vorig artikelGA: gRPC support on Azure App Service
Volgend artikelLF Research Highlights Global Use of Open Source Software