NorthC betreedt de datacentermarkt in Frankfurt

0
38
NorthC betreedt de datacentermarkt in Frankfurt

Datacenterprovider NorthC Deutschland GmbH, onderdeel van de Nederlandse NorthC Group, betreedt de datacentermarkt in Frankfurt. Na te hebben voldaan aan de vereiste randvoorwaarden, waaronder het verkrijgen van een geschikt stuk grond, start het bedrijf nu met de bouw van een datacenter van 5 MW in Frankfurt.

NorthC blijft groeien in Duitsland

“In navolging van onze succesvolle strategie om een sterke aanwezigheid te verkrijgen in zowel regionale als centrale knooppunten in Duitsland, is het betreden van de economisch belangrijke regio Frankfurt de volgende stap in onze groeistrategie”, zegt Alexandra Schless, CEO van NorthC Group.

“We zijn er trots op dat we dit project binnen de stadsgrenzen van Frankfurt kunnen realiseren. Dit toont aan dat we waardevolle oplossingen leveren die voorzien in de groeiende vraag door bedrijven en organisaties naar duurzame datacentercapaciteit”, voegt Frank Zachmann, MD DACH bij NorthC, toe.

Alexandra Schless, Group CEO NorthC

Source link

Vorig artikelQLC made gains but storage innovation focus was on software in 2023
Volgend artikelCreate tests by adding HTTP requests in Azure Load Testing