Nationale Datacenter Dag 2024

0
18
Nationale Datacenter Dag 2024

Kijkje achter de schermen

Tijdens de Nationale Datacenter Dag op dinsdag 4 juni, een initiatief van de branchevereniging Dutch Datacenter Association, krijgt u de kans om ons datacenter in Rotterdam Zestienhoven van binnen te bekijken. Ludo Baauw, oprichter en Group CEO van Intermax en Vincent Beek, oprichter van iXora vertellen u meer over de duurzame voordelen van rack-mountable Immersion Cooling oplossingen, en de processen en technologieën die bijdragen aan de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van onze datacenters. Ontdek wat dit voor u en uw klanten kan betekenen.

Voor wie is de open dag bedoeld?

Tijdens de open dag richten we ons op IT-verantwoordelijken bij IT-bedrijven en andere (overheids)organisaties die belang hechten aan dataopslag op Nederlandse bodem. We bieden inzicht in onze duurzame technologieën, waarmee we de keten willen helpen verduurzamen en ondersteuning bieden om uw eigen duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Duurzame datacenters

Datacenters krijgen een steeds belangrijkere rol in de energietransitie van de IT-sector. NorthC in Rotterdam Zestienhoven vormt met zijn duurzame aanpak de basis onder de digitale transformatie. Van innovatieve koelsystemen zoals de Immersion Cooling-oplossing van iXora tot het benutten van restwarmte en het investeren in nieuwe groene noodstroomvoorzieningen — NorthC zoekt continu naar manieren om de impact op het milieu te verminderen.

Programma dinsdag 4 juni

Tijdens de Nationale Datacenter Dag bieden wij de volgende tijdslots aan:

10:00 – 12.00 uur
12.30 – 14.30 uur
15.00 – 17.00 uur

  • Inloop (30 minuten)
  • Presentatie Ludo Baauw van Intermax
  • Uitleg Vincent Beek van iXora over Rack Mountable Immersion Cooling 
  • Rondleiding door het datacenter door Johan Bakker / Ronald van den Bosch
  • Eind / napraten / borrel 

Source link

Vorig artikelFrench MSP saves 30% on cloud costs as it deploys Cubbit
Volgend artikelPublic preview: Standby pools for Virtual Machine Scale Sets with flexible orchestration