WatchGuard introduceert cloudplatform voor MSP’s

0
443

WatchGuard introduceert cloudplatform voor MSP’s

WatchGuard Technologies introduceert WatchGuard Cloud, een platform dat MSP’s een enkele cloudgebaseerde interface biedt voor securitymanagement en -rapportage. WatchGuard Cloud vermindert de infrastructurele kosten, versnelt het acquisitieproces en minimaliseert de benodigde tijd voor rapportage en operationele taken.

De belangrijkste functionaliteit van WatchGuard Cloud op een rij:

  • Ongelimiteerd accountbeheer – WatchGuard Cloud maakt gebruik van een meerlaagse, multitenant architectuur. Daardoor kunnen serviceproviders een onbeperkt aantal klantaccounts aanmaken van willekeurig welk type. Klantgegevens blijven daarbij onderling strikt gescheiden. Toegang tot informatie is rolgebaseerd.
  • Schaalbare prestaties  Het platform reageert onmiddellijk en automatisch op veranderende verwerkings- en opslagvereisten. Daardoor behaalt het platform hoge prestaties. Rapportages over terabytes aan gegevens zijn binnen enkele seconden beschikbaar en bieden waardevolle inzichten.
  • Licentiebeheer en accounttoewijzing  WatchGuard Cloud beschikt over krachtig voorraadbeheer waarmee serviceproviders licenties voor alle klanten kunnen bekijken en managen. Ze kunnen ook diensten toewijzen aan klanten op voorwaarden die passen bij hun servicemodellen. Daarnaast biedt WatchGuard Cloud huurders de mogelijkheid om toegang te delegeren aan een andere huurder, inclusief controle over de duur en machtigingen.
  • Geautomatiseerde alerts en notificaties – Waarschuwingen en meldingen zijn eenvoudig configureerbaar voor alle securityvoorzieningen, inclusief Firebox UTM en AuthPoint. WatchGuard Cloud geeft inzicht in meldingen over allerlei zaken, van het gebruik en de geldigheid van licenties tot beveiligings- en prestatie-updates.
  • Flexibele dataretentie – WatchGuard Cloud biedt allerlei opties voor gegevensretentie, waaronder 30 dagen met de WatchGuard Total Security Suite.
  • Krachtige zichtbaarheid en rapportage – WatchGuard Cloud is uitgerust met meer dan 100 dashboards en rapporten die de belangrijkste bedreigingen, problemen en trends op het gebied van netwerkbeveiliging tonen. Dat maakt het instellen en afdwingen van een zinvol beveiligingsbeleid eenvoudiger.
  • Platform en Data Security  De beveiliging van het centraal beheerde cloudplatform zelf is een topprioriteit voor WatchGuard. Niet alleen worden gebruikerslogins beschermd door geavanceerde multifactorauthenticatie, maar WatchGuard Cloud biedt ook ingebouwde beveiliging voor gegevens in beweging en in rust. Door de rolgebaseerde toegangscontrole biedt de oplossing een logische scheiding van gegevens tussen huurders en tussen abonneeaccounts.

“MSP’s hebben behoefte aan een moderne, cloud-hosted beveiligingsoplossing die krachtige beveiligingsinzichten combineert met een onbeperkte schaalbaarheid en eenvoudige implementatieprocessen”, zegt Andrew Young, SVP van productmanagement bij WatchGuard. “De missie van WatchGuard is om cyberbeveiliging te vereenvoudigen. Niet alleen voor eindgebruikers, maar ook voor de partners die onze producten en diensten implementeren, configureren en beheren. Eenvoud zit in ons DNA. Met WatchGuard Cloud brengen we die eenvoud naar onze partners.”

Source link

Vorig artikelWorkload-mechanisme voorkomt dataverlies bij in-memory databases
Volgend artikelSAP introduceert nieuwe versie SAP HANA voor verdere versoepeling beslissingsprocessen