Zerto 7.0 vervangt traditionele back-up met continue databescherming

0
453

Zerto 7.0 vervangt traditionele back-up met continue databescherming

Zerto maakt de beschikbaarheid bekend van Zerto 7.0. Met deze versie voegt Zerto nieuwe mogelijkheden toe aan zijn IT Resilience Platform die de regels van het spel veranderen voor back-ups. Zerto 7.0 is ontwikkeld met het oog op een tijdperk van complexe applicaties en cloud computing waarin legacy back-upoplossingen niet langer aansluiten op de moderne bedrijfsbehoeften. De nieuwe versie vervangt periodieke back-ups met continue databescherming en combineert die met krachtige journaling-technologie voor short en long term retention. Zerto 7.0 verenigt mogelijkheden voor back-ups, disaster recovery en het verplaatsen van data van en naar de cloud binnen één platform. Bedrijven kunnen daarmee efficiëntieverbeteringen, krachtiger prestaties en proactieve transformatie brengen naar processen die traditioneel in isolatie plaatsvonden.

“We zijn enorm blij met de enthousiaste reacties van onze klanten op de preview van Zerto 7.0 die we tijdens ZertoCON 2018 gaven”, zegt Ziv Kedem, de CEO en medeoprichter van Zerto. “Sinds back-uptechnologie is uitgegroeid tot een pijler van de IT-infrastructuur zijn noemenswaardige ontwikkelingen daarvan uitgebleven. Met Zerto 7.0 willen we de ingeslapen back-upmarkt opschudden en tegemoetkomen aan de behoeften van bedrijven die actief zijn in de moderne digitale economie. Voor hen is het belangrijk dat hun leverancier van back-up- en disaster recovery-technologie qua innovatie op hun behoeften vooruitloopt. Van een late inhaalslag wordt niemand beter. Onze focus op continue IT resilience reduceert de kans op verstoring waarmee elke verbonden onderneming tegenwoordig mee te maken heeft.”

Zerto 7.0 biedt een reeks aan innovatieve functies die het mogelijk maken om een nieuwe invulling te geven aan back-ups en disaster recovery, zoals:

  • Het Elastic Journal dat granulaire journaling-technologie combineert met dataopslag voor long term retention en een continue stroom van herstelpunten biedt met intelligente indexerings- en zoekmogelijkheden voor het herstellen van data, bestanden en VM’s van elk gewenst tijdstip.
  • Workflows voor databescherming die herstelprocedures voor verschillende VM’s automatiseren voor consistente applicatiebescherming voor short en long term data retention.
  • Ingebouwde ondersteuning voor Purpose Built Backup Appliances (PBBA’s), inclusief ondersteuning voor NFS- en SMB-targets op locatie.
  • Aanpasbare beleidsregels voor data retention ter ondersteuning van dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse cycli voor het kopiëren van hersteldata naar kostenefficiënte LTR-repository’s.
  • Een scale-out architectuur die het herstelproces versnelt voor applicaties die in Microsoft Azure worden gehost.
  • Automatische encryptie van opgeslagen gegevens bij het herstel van EC2-instances ter bescherming van workloads in Amazon EC2.
  • Robuuste planningsmogelijkheden en modellering op basis van ‘what if’-scenario’s met Zerto Analytics, dat de IT-, opslag- en netwerkbronnen voortdurend bewaakt en analyseert binnen omgevingen op locatie en in publieke, private en hybride clouds.

Veel organisaties maken nog altijd gebruik van traditionele back-uptools die niet voldoen aan de moderne eisen op het gebied van prestatievermogen, beschikbaarheid en data retention. Zerto realiseert zijn visie op back-ups met de introductie van Zerto 7.0, dat een oplossing biedt voor de tekortkomingen van legacy back-uptechnologie. De nieuwe versie wordt aangeboden via het Zerto IT Resilience Platform, zodat gebruikers kunnen profiteren van continue databescherming en de krachtige journaling-technologie. Dit zorgt voor een nieuwe definitie van de manier waarop ze manier waarop ze data en applicaties beschermen en herstellen in de ‘always on’-economie.

Source link

Vorig artikelHet Data Literacy Project benoemt adviesraad voor de transitie naar een meer datavaardige samenleving
Volgend artikelOpen Hybride Cloud-oplossing helpt organisaties bij overgang naar Google Cloud