Project Manager

0
485

Word je blij van de termen CWDM/DWDM, Prince2, SD, glasvezel, IaaS en datacenter? Kijk hier wat we te bieden hebben.

PROJECT MANAGER MET HELIKOPTERVIEW-BREVET

Krijg jij een verkeersplein in India georganiseerd? Kun jij klanten op de “roze sales wolk” houden? Ben jij thuis de baas over het huishoudboekje? En word je blij van de termen CWDM/DWDM, Prince2, IP, SD, glasvezel, IaaS en datacenter? Dat komt goed uit, want wij zijn op naar een communicatieve kampioen ballen hooghouden die allerlei technisch vooruitstrevende IT-projecten wil managen.

Wat hebben we voor je in petto?

Van een landelijk glasvezelnetwerk uitrollen tot volledige transitie naar de Cloud: Als Project Manager ben je bij ons vooral bezig met het plannen en coördineren van projecten. Klinkt logisch, nietwaar? Daarbij ben je van A tot Z verantwoordelijk voor alle facetten die bij een project horen (en jou natuurlijk niet vreemd zijn).

Als spin in het web zorg jij dat iedereen – met name onze engineers, klanten en leveranciers – precies weet wie, wat, waar en wanneer moet doen. Dat betekent tientallen planningen tegelijkertijd on-the-fly aanpassen, bellen met de klant als er wat tegen of juist meezit en zorgen dat er ook nog ingekocht, geleverd en betaald wordt. Omdat je een helikopterview-brevet hebt behaald kun ten alle tijden het overzicht bewaren en sleep je uit elke situatie het beste resultaat, voor de klant en voor ons. Als uiteindelijk iedereen “happy” is sluit je de deur en weet je wat het bedrag is onder aan de streep.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je hebt zo’n 70 topcollega’s die er helemaal voor gaan. Samen met 4 andere project managers sla je de brug tussen sales, finance en de 25 Engineers binnen ons bedrijf, om zo als één team onze wonderen waar te maken. Onze klanten verwachten namelijk niets minder.

 Waarschijnlijk heb je het druk genoeg met allerlei gelijktijdig lopende projecten en een dagelijkse aanvoer van nieuw bewijsmateriaal voor de wet van Murphy. Mocht je je toch gaan vervelen dan zit je bij ons helemaal goed, want wij groeien hard en er komen dus altijd weer andere uitdagingen. Wij gaan ze namelijk niet uit de weg.

Waar en wanneer?

Je thuisbasis is ons kantoor in Amsterdam, pal naast het metrostation Overamstel en de aansluiting van de A2 op de A10. Je bent ook regelmatig te vinden op het kantoor van onze klanten. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dus zo nu en dan thuiswerken is ook mogelijk.

Je werktijden zijn meestal van 9 tot 5 (iets eerder of iets later mag ook), maar dat is zeker niet je mentaliteit.

Wat verwachten we van je?

 • HBO werk- en denkniveau. Dropout? Join the club!
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de ISP of telecom sector
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een coördinerende functie
 • Ervaring met Prince2 in PINO vorm of in het echt
 • Basiskennis van telecommunicatie en IP-netwerken; je hoeft ze niet te configureren, maar je kan meepraten over routers, switches en CPE’s
 • Een flexibele en positieve houding, ook als de planning voor de tiende keer aangepast wordt
 • Dat je graag een stapje extra doet voor een klant of je collega’s
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden – de telefoon is niet dat enge ding op de hoek van je bureau
 • Je houdt niet van vaagheden, want aanname is de bron van alle F**ps
 • Dat je correct Nederlands spreekt en foutloos schrijfdt en dat je een stuk beter in Engels bent dan Louis van Gaal
 • Dat je verder denkt dan je functieomschrijving lang is: wij zijn pragmatisch en we helpen elkaar én de klant zo goed als we kunnen


Waar worden we ook vrolijk van?

 • Een eerdere rol als project manager, planner of change manager
 • Technische kennis en ervaring
 • Opleidingen en certificeringen met betrekking tot project- en procesmanagement, denk aan PRINCE2 e.d.
 • Humor om te lachen

Wat bieden we je?

 • De garantie dat geen dag hetzelfde zal zijn
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een manager die weet waar jij het over hebt
 • Uitgebreide mogelijkheden tot ontwikkeling, in zowel de diepte als in de breedte
 • Een auto, Macbook en telefoon van de zaak
 • Free lunch!

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelData Centre Manager
Volgend artikelNOC Operator