ISPConnect modereert forum over kunstmatige intelligentie

0
466

#NordicTalks 2019 georganiseerd in Amsterdam door ambassades en Kamers van Koophandel van Scandinavische landen.

Op 7 oktober brengen de Scandinavische ambassades en Kamers van Koophandel het beste uit het veld van Kunstmatige Intelligentie (AI) bij elkaar in Amsterdam om te onderzoeken hoe de toekomst van AI er uit komt te zien. Deze bijeenkomst vindt plaats onder leiding van Simon Besteman, directeur van de Nederlandse branchevereniging van cloudaanbieders, ISPConnect.

Kunstmatige Intelligentie verandert ieder aspect van onze levens. Het beïnvloedt hoe we werken en hoe we spelen, het draagt de belofte in zich om te helpen met het oplossen van sommige van de grote uitdagingen waar de mensheid voor staat, zoals klimaatverandering en toegang tot gezondheidszorg. Het brengt ook nieuwe risico’s, uitdagingen en zelfs bedreigingen met zich mee. Voor overheden en voor burgers.

#NordicTalks2019 brengt overheden, MKB, startups en grote bedrijven bij elkaar om de toepassingen van AI, AR/VR en andere nieuwe technologische ontwikkelingen met elkaar te bespreken. De Scandinavische landen werken actief samen om hun positie te versterken als Europa’s meest actieve regio op het gebied van digitale ontwikkeling met een focus op het promoten van AI om burgers beter te bedienen.

Kijk voor meer informatie op nordictalks.org

Source link

Vorig artikelISPConnect and DHPA welcome Amazon Web Services (AWS) as partner of their respective professional communities
Volgend artikelHosting in 2020