Online Marketing Specialist

0
550

Hoe log jij dagelijks in op jouw werkplek? Vanuit een virtuele werkomgeving of nog op de traditionele manier op een personal computer?
Misschien weet je het niet, maar je gaat er nu wel over nadenken. En dat is precies wat wij zoeken in onze nieuwe Online Marketing Specialist. Je bent namelijk een hands-on Marketing Guru, die zich helemaal thuisvoelt in de #IT-wereld.

Online Marketing Specialist, dit ga je doen:

Met jouw branding expertise ga je samen met onze (internationale) marketingcollega’s onze twee labels online nóg sterker in de markt zetten en genereer je kwalitatieve leads, zodat we kunnen blijven groeien. Ook houd jij je bezig met het opzetten en uitbouwen van de online campagnes.

Je bent #creabea, want een pakkende lay-out of campagne creëren is voor jou een koud kunstje. Uiteraard heb je daarbij een scherp oog voor detail, want je weet dat alles telt om iets gaafs te creëren. Google Analytics en Marketing Automation kennen ook geen geheimen voor jou. Kennis met WordPress en Adobe Creative is geen must, maar is zeker een pré.

Toch iets concreter? Dat kan:

  • Je bent onderdeel van het Nederlandse Sales team
  • Vanuit Marketing jouw Sales collega’s ondersteunen met hun commerciele activiteiten
  • Ontwikkelen en implementeren van marketingprogramma’s (o.a. geautomatiseerde marketingcampagnes in CRM tools)
  • Samen met de Content Marketeer onze online communities verder uitbouwen en beheren
  • Beheren en optimaliseren van onze website

Ook belangrijk, wie ben jij?

Je bent een energieke Marketing Guru met een HBO werk- en denkniveau. Met jouw enthousiaste persoonlijkheid ben je vanzelfsprekend communicatief sterk (zowel in het Nederlands als in het Engels).

In een gespreid bedje kom je niet terecht, maar wel in een omgeving met veel potentie. Je bent van nature een ondernemende doener, die ervoor gaat zorgen dat de afdeling Marketing zowel in- als extern zijn statement maakt.

Wat je vooral fijn gaat vinden, is de vrijheid die je gaat krijgen bij ons. Je bent namelijk in staat om je eigen planning te maken, je afspraken na te komen en ook je collega’s daaraan te houden.

Dit mag je van ons verwachten:

We vragen veel en daar krijg je ook zeker wat voor terug. Een zelfstandige, maar vooral veelzijdige functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je gaat werken voor de twee labels met een persoonlijke en mensgerichte cultuur waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Beide organisaties maken onderdeel uit van een internationaal IT-bedrijf.

Uiteraard ontvang jij een passend salaris met daar bijhorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een laptop en iPhone vinden wij vanzelfsprekend. Naast 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen (op basis van 40 uur), krijg je ook een halve dag cadeau op je verjaardag, want dat moet natuurlijk gevierd worden!

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelISPConnect modereert forum over kunstmatige intelligentie
Volgend artikelServicedesk Medewerker