Manager Sales

0
446

Omschrijving vacature Manager Sales

We zijn op zoek naar een gedreven Manager Sales. Ben jij ervan overtuigd dat eenieder zijn of haar persoonlijke drijfveren heeft en dat iedereen daarom een andere aansturing nodig heeft? Zie je jezelf als een leider in plaats van een manager? Werk jij faciliterend aan het salesteam en krijg je energie van een team dat excelleert, omdat jij in staat bent om hen te helpen hun talenten optimaal in te zetten? Dan gaan we graag verder met je in gesprek.

Als Manager Sales is jouw rol om de sales van onze organisatie te leiden en speel jij een belangrijke rol in de volgende fase van onze (gefuseerde) organisatie. Ben jij degene die op lange termijn wilt bijdragen aan onze groei?

Je maakt deel uit van ons gedreven en ambitieuze salesteam dat in staat is om de klant perfect te bedienen. Het behalen van de sales resultaten doe je uiteraard samen met jouw team en door coaching laat jij het team verder groeien in een ieders persoonlijke ontwikkeling, behalen van targets en KPI’s. Vanuit deze uitdagende rol werk je nauw samen met alle andere afdelingen om succes en de klanttevredenheid gezamenlijk te garanderen. Je werkt op onze twee locaties in Amersfoort en Halfweg, waarbij alle klantenlocaties uiteraard ook voor jou bekend gebied zijn.

Wat is het doel van de functie?

Leidinggeven aan salescollega’s (bestaand en new business) die zich bezighouden met IT en Telecom binnen het MKB segment. Maken en executeren van de sales strategie en daardoor realiseren van het OIT target door het ondersteunen en coachen van de collega’s in de dagelijkse praktijk.

Wat is jouw focus in deze rol?

 • Is onderdeel, als teamspeler, van het leiderschapsteam van ons team en zorgt vanuit die rol samen met zijn/haar collega’s voor de invulling van de strategie van de organisatie;
 • Is in staat om op basis van adaptief leiderschap het beste uit de medewerkers binnen zijn/haar team te halen;
 • Support, coachen, ontwikkelen en het leiden van het salesteam waarin het volledige potentieel wordt ingezet;
 • Kan dus zowel hard sturen op resultaat (sales management), als over de persoonlijke as het beste uit mensen halen (leiderschap);
 • Bepalen van de lange termijn sales strategie, welke in lijn is met de strategie van de organisatie;
 • In staat om de vertaling te maken van de commerciële strategie naar de executie;
 • Begrijpt de IT en Telecom behoefte van de Is in staat om hiervoor een passende, zo nodig creatieve oplossing te vinden;
 • Verantwoordelijk voor de sales performance van IT en Telco portfolio (dwz Managed Services, telefonie, Enterprise Solutions en overige IT diensten);
 • Toont initiatief, kan risico’s managen en weet hiermee zijn/haar collega’s te ondersteunen in lopende trajecten;
 • Helpt en stimuleert dat accountmanagers continue op zoek zijn naar verbreding bij bestaande klanten (lange termijn funnel) en aanbrengen van nieuwe klanten;
 • Optimaliseren van de huidige processen, herkennen van kansen en ontwikkelen van nieuwe processen waar nodig;
 • Gedraagt als een rolmodel en niet terughoudend om je handen uit je mouwen te steken samen met het team.

Wat is jouw achtergrond?

 • WO werk-denkniveau
 • 10+ jaar ervaring in een B2B Sales positie
 • Waarvan minimaal 6 jaar leidinggevende ervaring in een salesteam
 • Werkervaring in de IT-Telco industrie zeer gewenst
 • Uitstekende communicatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels Woorden waar jij jezelf in herkent:

Mensgerichte leider, inspirator, resultaat gedreven, besluitvaardig, verbinder en teamspeler. Wat mag je van ons verwachten?

We bieden jou een uitdagende, fulltime managementfunctie binnen een groeiende markt in een dynamische organisatie.

Deze functie gaat gepaard met een marktconform (secundaire) arbeidsvoorwaarden met interessante bonusstructuur.

Wie zijn wij?

We zijn een dynamische organisatie die snel groeit. Verspreid over twee locaties in Halfweg en Amersfoort zijn we een belangrijke speler in zakelijk IT- & Telecomland. Nieuwe technologieën vervangen traditionele IT in rap tempo: voice en data integreren en ‘de werkplek’ wordt steeds mobieler. We hebben alles onder één dak en biedt daarmee een antwoord op de ‘digitale transformatie’ waar bedrijven momenteel doorheen gaan. We zijn gedreven en proactief en helpen onze klanten met relevante behoeften: efficiënter werken, beter communiceren, beter differentiëren en sneller groeien. Als Managed Service Provider doen wij dit samen met onze belangrijke partners KPN, VodafoneZiggo en Microsoft.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelmaincubes breidt uit in het Rijn-Maingebied
Volgend artikelContractmanager