Chief Commercial Officer

0
406

Heeft u een bewezen staat van dienst in het leiden van een verkooporganisatie en wilt u de volledige verantwoordelijkheid op u nemen voor het bevorderen van de verkoop van internet-, voice-, en infrastructuuroplossingen voor de MKB-markt van een middelgroot bedrijf? Als u zich wilt aansluiten bij een kleine, dynamische organisatie met grote groeiambities, dan zien wij graag  dat u solliciteert naar de functie van Chief Commercial Officer.

Uw belangrijkste verantwoordelijkheden

U bent verantwoordelijk voor alle aspecten van de verkoopstrategie om zodoende onze ambitieuze omzetgroei te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een duidelijke visie die de marketing- en productontwikkelingsstrategie en activiteiten uiteenzet. Deze zijn nodig om succes te behalen in de verschillende markten en bij de verschillende klantgroepen. Daarnaast bent u in staat een strakke feedbackcyclus te bieden om zodoende benaderingen af ​​te stemmen op werkelijke ervaring en terugkoppeling van het veld. Dit stelt u in staat volgens plan te leveren.  Nauwe samenwerking met de productmanagement- en operationele teams is essentieel om met succes deals te sluiten voor oplossingen op maat of om grote en complexe opdrachten binnen te halen.

Uw profiel

Naast een solide bewezen achtergrond en minimaal 3 jaar als Commercieel Directeur of in een vergelijkbare managementfunctie geniet u van de uitdaging nieuwe bedrijven en markten te ontwikkelen in een groeiend en evoluerend bedrijf. Uw kenmerken zijn:

  • U beschikt over sterke leiderschapsvaardigheden, zowel ten opzichte van uw eigen team evenals teams binnen andere functionele gebieden;
  • U beschikt over strategische denkvaardigheden waarmee u een marketingstrategie kunt ontwikkelen en voortdurend succesvolle go-to-market-tactieken kunt verfijnen;
  • U heeft aangetoond dat u ideeën en plannen succesvol tot uitvoering kunt brengen en hiermee resultaten kunt behalen;
  • U beschikt over sterke onderhandelings- en analytische vaardigheden;
  • U bent pragmatisch en kunt lange termijn doelstellingen van korte termijn behoeften scheiden, terwijl u ervoor zorgt dat het team niet verdwaalt in dagelijkse problemen. U bent creatief en transformeert problemen in oplossingen met een proactieve houding;

Daarnaast toont uw CV:

  • Ervaring in de telecom- en infrastructuurindustrie
  • Hoge verantwoordelijkheid, autonomie en onafhankelijkheid

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelContractmanager
Volgend artikelCapacity Manager