Network Engineer

0
492

Wij zijn op zoek naar een Network Engineer die zich als een spin in het web voelt als het aankomt op complexere netwerken

Functieomschrijving

Complexe datanetwerken, Voice over IP en gelijksoortige netwerktechnologieën zijn dagelijkse kost voor je. Je schuwt de samenwerking met collega’s niet en je bent in staat om contact te onderhouden met zowel je klanten als je collega’s. Daarnaast wil je altijd op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van datanetwerken. Is dit op je lijf geschreven? Zoek dan niet verder naar een nieuwe uitdaging, maar solliciteer nu!

Wij zijn namelijk op zoek naar een fulltime Network Engineer die zich als een spin in het web voelt als het aankomt op de complexere netwerken. Denk hierbij aan het monitoren, beveiligen, back-uppen en configureren van deze netwerken. Als netwerkengineer bij ons zal je deel uitmaken van het engineeringteam en volledig verantwoordelijk zijn voor het draaiende houden van allerlei netwerken. Incidenteel werken in de avonden of weekenden maakt deel uit van de functie.

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren, ontwerpen en implementeren van deze netwerkarchitecturen. Veel van deze netwerken zijn gecombineerd met Voice-over-IP, dus VoIP-kennis is een absolute pre.

Wat verwachten we van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde Cisco Certifed Network Associate (CCNA) opleiding.
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en je werkt minimaal 5 jaar in de telecom- en/of ICT- sector.
  • Je bent een servicegerichte teamspeler met een hands-on mentaliteit, die goede communicatie met eindgebruikers/klanten en collega’s waarborgt.
  • Je biedt een goed luisterend oor voor technische problemen, weet gericht projectmatig te werken, bent helder en duidelijk en kan de voortgang goed bewaken.
  • Daarnaast ben je technisch sterk onderlegd, analytisch en commercieel ingesteld. Bovendien ben je er niet vies van af en toe met je knieën en een schroevendraaier in een serverkast te zitten.

Wat krijg je van ons?

  • Een veelzijdige functie binnen een succesvolle, snelgroeiende en ambitieuze organisatie.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een dynamische werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen met goede trainings- en certificeringsmogelijkheden.
  • Een fulltime dienstverband met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelSenior Servicedesk Medewerk(st)er
Volgend artikelBack End Project Engineer