Back End Project Engineer

0
423

Ben jij de strategische sparringpartner van onze klanten om ICT zo diep mogelijk in hun gebruikersorganisatie te integreren? Vertaal jij een optimaal te beheren ICT dienst in een plan van aanpak voor een project? Ben jij in staat om projecten op te leveren waarin de eisen en wensen van de gebruikersorganisatie volledig tot uiting komen? Ben je bedreven in het standaardiseren en automatiseren van ICT projecten?

Wat is jouw ervaring?

  • HBO werk- en denkniveau.
  • De volgende producten en diensten hebben geen geheimen voor je: NetApp producten, VMWare, Cisco routers, switches, firewalls, WLAN oplossingen, Storage oplossingen, Fortinet, Juniper, SonicWALL en 2 factor authenticatie bij voorkeur SMS Passcode.
  • Back-up toepassingen (b.v. Veeam, Back-upExec, Arcserve) naar diverse media is een vanzelfsprekendheid.
  • Ervaring met N-Central is een pré.
  • Ervaring met securityaudits is een pré.

Wij bieden:

Onze basis arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zijn gewoon goed geregeld! Maar wij bieden uiteraard meer; een prettige informele werksfeer en een zelfstandige, uitdagende werkomgeving met volop doorgroeimogelijkheden en buitengewoon veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.

5 redenen om bij ons te werken:

  • Prima salaris. Niet onbelangrijk.
  • Altijd werken met de laatste technologie. Innovatie staat nooit stil en begint bij ons op de werkvloer.
  • Sprankelende dromen en persoonlijke groei kennen geen beperkingen. Ze worden beloond.
  • Informele werksfeer: geen stropdassen en dure pakken cultuur.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelNetwork Engineer
Volgend artikelSales Binnendienst