Senior VMware Specialist

0
409

We zoeken een VMware Specialist die het een uitdaging vindt om het optimaal laten presteren van de VMware infrastructuur.

Gegarandeerd een leuke en uitdagende VMware baan binnen een flexibele en dynamische organisatie waar jij jouw senioriteit kunt laten zien en jij je nog verder kunt ontwikkelen! Met jouw jarenlange werkervaring draag je bij aan kennisoverdracht richting je collega’s bij operations maar kan je ook de architecten ondersteunen. Automatiseren, het is de discussie niet eens waard, iets is pas opgelost als het geautomatiseerd is.

Uiteraard mag je meedenken met het ontwikkelen en implementeren van nieuwe VMware diensten voor zowel ons als onze klanten.

Profiel

Samen met jouw collega zorg je ervoor dat de VMware platformen altijd up-and-running zijn en uitstekend presteren. Daarnaast ben je continue bezig met het verbeteren en optimaliseren van deze platformen en de bestaande VMware infrastructuur.  Je krijgt veel vrijheid en ruimte om jouw kennis in te zetten en als je van meedenken houdt en graag buiten jouw eigen scope wilt kijken, ben je bij ons aan het juiste adres!

Functie eisen

Naast vCenter is het een pré als je vCloud Director for Serviceproviders beheerst. Uiteraard beheers je storage, want dat is immers een essentieel component van elke VMware oplossing. Netwerk kennis heb je ruim voldoende maar gelukkig kan je altijd in conclaaf met de NOC mannen als er een echte specialist nodig is.

Als je VMware VCP (Datacenter Virtualization) gecertificeerd bent, kunnen we gezamenlijk helemaal snel stappen maken.

Zie voor meer informatie onze uitgebreide functieomschrijving via de link onderaan deze vacature.

Wat bieden wij jou?

Sfeer en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. De werksfeer is bij ons informeel, maar onze houding is professioneel. Naast een leuke en uitdagende job en leuke talentvolle collega’s, is er bij ons ook genoeg ruimte voor ontspanning en fun. In ons sfeervolle kantoor (Amsterdam Sloterdijk) is daarom een loungeruimte ingericht met televisie, tafelvoetbaltafel, dartbord en een flipperkast. Op ons dakterras is het bij mooi weer heerlijk vertoeven. Geregeld sluiten we op vrijdag samen af met een hapje en drankje en er worden regelmatig informele activiteiten georganiseerd.

Naast boeiend werk in een professionele werkomgeving, bieden wij:

  • Marktconform salaris
  • Goede pensioenregeling
  • Laptop en vergoeding voor internet- en telefoonkosten (thuis)
  • Mogelijkheid voor volgen van trainingen en bijwonen van evenementen
  • 8% vakantiegeld + 25 vakantiedagen per jaar
  • Niet-Verzuimbonus in vorm van 2 extra vakantiedagen
  • Korting op producten en diensten
  • Eigen VMware server

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelSales Binnendienst
Volgend artikelJoin us at Kickstart Europe