Relined – Léon van der Linden aangesteld als Manager Operations Relined

0
421
– Advertisement –

Bron: Relined

Léon is een echte aanpakker en heeft zijn hart een tijd terug al aan Relined verloren. Daarom heeft hij ook het besluit genomen om zijn interim aanstelling te verruilen voor een vaste aanstelling binnen deze groeiende organisatie.

Léon van der Linden: ‘Ondanks dat ik op ad interim basis langere tijd heb gewerkt voor Relined, voelt het als thuis. Ik run de afdeling Network and Service Management al geruime tijd met heel veel plezier en ik doe mijn uiterste best om onze werkwijze te optimaliseren, voor zowel klanten als medewerkers. Ik ben altijd nauw betrokken geweest bij de afdeling Build en ik kijk er dan ook naar uit om nu samen met het gehéle team, deze mooie en nog steeds groeiende organisatie naar een nóg hoger niveau te tillen! Ik ben blij dat deze kans mij geboden is’.

Kristel Landa, Manager Director bij Relined, vult aan: ’Léon heeft zijn sporen verdiend binnen Relined. Hij runt de afdeling NSM met veel passie en gedrevenheid en wij hebben alle vertrouwen in Léon nu hij de gehele operationele afdeling onder zijn hoede neemt. We zijn blij en trots dat Léon deze doorgroeimogelijkheid met beide handen heeft aangegrepen en dat hij onderdeel wordt van het Management Team. We wensen hem ontzettend veel succes in zijn nieuwe rol!’

Manager Operations

Met de functie als Manager Operations wordt Léon eindverantwoordelijk voor de gehele operationele afdeling van Relined. Naast NSM valt hier ook de afdeling Build (engineering en projectmanagement) onder. Léon wordt hiermee tevens onderdeel van het Management Team van Relined.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

Source link

Vorig artikelOptocoupler IC Market Size, Share, Business Growth, Applications, Competitive Landscape, Historical Analysis and Forecast 2025 (SARS-CoV-2, Covid-19 Analysis)
Volgend artikelAccount Reconciliation Software Market Next Big Thing | Major Giants Treasury, Xero, DataLog, SmartStream, Oracle