Nieuwjaarsevent 2024

0
171
Nieuwjaarsevent 2024

Dit jaar nodigen wij u uit voor een unieke ervaring bij Naturalis Biodiversity Center, een plaats waar geschiedenis en toekomst samenkomen. Ons nieuwjaarsevent is niet alleen een gelegenheid om samen het nieuwe jaar in te luiden, maar biedt u ook de kans om de wonderen van onze wereld te verkennen.

U bent vanaf 13.00 uur welkom om het museum kosteloos te bezoeken. Ontdek de rijke schatten van Naturalis, van de majestueuze wereld onder water tot het tijdperk van de dinosaurussen. Naturalis biedt u de mogelijkheid om te ervaren hoe het leven op onze planeet zich al millennia evolueert. Bewonder de onderwaterdieren, wandel tussen dinosaurussen als de Tyrannosaurus Rex, de Triceratops en de Mosasaurus die 65 miljoen jaar geleden leefden en leer meer over de biodiversiteit. Wist u trouwens dat T-Rex Trix de enige bijna complete Tyrannosaurus buiten Noord-Amerika is?

Om 14.30 start het nieuwjaarsevent waar u met een glaasje bubbels feestelijk wordt onthaald in het Auditorium van Naturalis. Om 15.15 uur begint het officiële programma, waar dagvoorzitter en tevens keynote spreker Jim Stolze u welkom zal heten. Hij is een pionier op het gebied van kunstmatige intelligentie in Nederland, TED-Talk spreker en medeoprichter van Aigency, een platform dat AI-oplossingen biedt aan bedrijven.

Programma

Van 13.00 tot 14.30 vrije toegang tot het museum

14.30 uur – Feestelijke inloop

15.15 uur – Opening door Jim Stolze

15.20 uur – Welkom door Managing Director NL NorthC

15.30 uur – Welkom door Group CEO NorthC

15.45 uur – Keynote A.I. expert Jim Stolze

16.45 uur – Rondleiding museum

17.00 uur – Feestelijke borrel

19.00 uur – Einde

Source link

Vorig artikelGeneral availability: Encryption with customer-managed keys in Azure Health Data Services
Volgend artikel2023 Sees Most First-Time Open Source Contributors