Al het mooie van 2020! Het was een goed jaar!

0
388

Dit is alweer de laatste blog van 2020. Een goed moment om even stil te staan bij al het goede dat dit jaar ons gebracht heeft. En dat is meer dan je zo zou denken.

Ten eerste ben ik blij, trots en dankbaar dat de Nederlandse Cloud en Hostingsector dit lastige jaar eigenlijk heel goed is doorgekomen. Het is een bewogen jaar geweest, en niemand heeft het plan zoals het eruit zag in december 2019 zonder meer uit kunnen rollen. Iedereen heeft moeten improviseren en heeft zich moeten aanpassen aan de omstandigheden. En het is voor iedereen best lastig geweest.

Maar het is wel grotendeels gelukt. Er zijn geen faillissementen geweest, uit het onderzoek dat ISPConnect, DHPA samen met een groep andere brancheorganisaties hebben uitgevoerd (even namen noemen: bedankt voor de samenwerking Cyberveilig Nederland, FCA, BTG/TGG, NBIP, DINL, DDA en VVR blijkt dat uiteindelijk maar een klein deel van onze achterban zelfs beroep heeft gedaan op de steunmaatregelen van de overheid.

Overigens wil ik jullie attent maken op het vervolg van het onderzoek! Een aantal maanden later stellen we weer dezelfde vragen om te zien hoe de situatie zich heeft ontwikkeld. Mag ik jullie uitnodigen en aanmoedigen om mee te doen? De (korte en anonieme) vragenlijst vind je via onderstaande link. Alvast bedankt! Het is nuttig, ook voor jezelf om je te kunnen benchmarken. Just do it.

Source link

Vorig artikelAWS News Blog – Amazon Location – Add Maps and Location Awareness to Your Applications
Volgend artikelNieuws & Blogs – Blog Leveranciersmanagement deel 6: contracteren