Uitbreiding Nikhef biedt kansen voor groei

0
146
Nikhef amsterdam scaled

Nikhef, één van de geboorteplaatsen van intercontinentaal dataverkeer en het Internet, heeft een belangrijke uitbreiding heeft ondergaan. Dit unieke knooppunt verbindt momenteel meer dan 200 netwerken en heeft nu een extra ruimte geopend. Deze ruimte is uitgerust met meer dan 100 nieuwe racks geschikt voor netwerkapparatuur. Voor zowel bestaande als nieuwe klanten opent deze uitbreiding de mogelijkheid om hun infrastructuur op dit knooppunt te installeren of uit te breiden.

Nikhef is een betrouwbaar, energie-efficiënt en milieuvriendelijk datacenter dat wordt aangedreven door 100% groene elektriciteit (>1 MW) en hergebruikt 50% van zijn afvalwarmte voor de verwarming van studentenwoningen en Amsterdam University College (AUC), gevestigd op Amsterdam Science Park.

AFIBER staat voor u klaar om uw connectiviteit vanuit Nikhef te realiseren of te verbeteren, met diensten die specifiek zijn ontworpen voor de netwerkbehoeften van aanbieders van netwerk- en IT-diensten en voor bedrijven en overheden met veeleisende applicaties. Onze kernexpertise ligt in het mogelijk maken van naadloze en hoogwaardige connectiviteit tussen meer dan 50 andere datacenters in Nederland.

Met AFIBER als uw connectiviteitspartner heeft uw digitale infrastructuur de ondersteuning die het nodig heeft om te groeien en zich flexibel aan te passen. Onze oplossingen zijn robuust, betrouwbaar en ontworpen om aan de hoge eisen van onze klanten te voldoen.

Meer weten over de nieuwe mogelijkheden eventueel tijdens een gezamenlijk bezoek aan Nikhef? Neem contact op met Olivier ten Wolde via olivier.ten.wolde@afiber.net of bel 020 225 0025.

Over AFIBER
AFIBER is een onafhankelijke aanbieder van glasvezelconnectiviteit voor zakelijke klanten en dienstverleners. Wij helpen organisaties met het leveren en beheren van hoogwaardige netwerken tussen vestigingen, datacenters, Cloud providers en aanbieders van netwerk- en IT-diensten.

AFIBER biedt zakelijke klanten glasvezeldekking in een groot deel van Nederland. Dit glasvezelnetwerk is aangesloten op de belangrijkste datacenters en diverse regionale en landelijke glasvezelnetwerken. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten een onafhankelijke keuze maken voor de juiste connectiviteit voor uw bedrijfsnetwerk op maat.

Source link

Vorig artikelEDF deploys Dynatrace to fuel site reliability engineering drive
Volgend artikelIntro to Gitpod Cloud Development Environment