DigiState – Loyale developers verdienen royale beloningen

0
350

Bron: DigiState

Hoeveel klanten heb jij tot nu toe geholpen met hosting? Dat zijn er waarschijnlijk wel wat! En wat krijg je ervoor terug? Veel hostingpartijen hebben alleen acties voor nieuwe klanten en besteden minder aandacht aan bestaande klanten.

En dan hebben we het nog niet gehad over de service… Denk maar aan veelvoorkomende problemen met het SSL-certificaat, de mail en website snelheid waarbij de oplossing vaak bij de hostingpartij ligt. In plaats van dat zij het voor je oppakken krijg je slechts een handleiding waarmee je het mag uitzoeken. Opgeteld ben je hier veel tijd aan kwijt. Tijd die je misschien wel in één of meerdere nieuwe websites had kunnen steken.

Waarom is dit zo vanzelfsprekend? Klanten zoals jij brengen op de lange termijn nog wel het meeste op. Dat is toch best vreemd… Hoe zou jij je meest loyale klanten behandelen?

Wij vinden dat het anders kan. Gemiddeld draagt een webontwikkelaar of webdesigner ieder jaar 20 tot 30 websites aan. Die loyaliteit moet beloond worden. Daarom bieden wij Reseller Hosting aan: betrouwbare hosting, een uitstekende service voor jou en je klanten én een beloning voor iedere website die je bij ons onderbrengt.

Als jij die website mooi afrondt, dan zorgen wij voor alle randzaken. Krijgt je klant de mail niet ingesteld? Laat het ons weten en wij stellen, stap voor stap, samen met de klant alles in. De klant is blij met de mooie website en tevreden met de service eromheen.

Wij zien reseller hosting als een langetermijnsamenwerking en daar willen we graag in investeren. Met onze development achtergrond kunnen we je op allerlei vlakken ondersteunen. Heb je een belangrijk project op de planning? Laat het ons weten. Samen bepalen we het juiste moment om een nieuw project te lanceren. Wil je sparren over het optimaliseren van caching, loadbalancing en disaster recovery of heb je ondersteuning nodig met code? Wij helpen graag. Zo kun je snel doorgroeien. Daar hebben we immers uiteindelijk allemaal profijt van!

Wil je meer weten over onze reseller hosting? Lees dan verder op de website.

Dit bericht is afkomstig van één van de leden van ISP Connect, zie hier de bron.

– Advertisement –

Source link

Vorig artikelRelined – Relined Fiber Network verhuist naar nieuw pand om verdere groei van de organisatie te kunnen realiseren
Volgend artikelNieuws – Typo-domeinnamen gebruikt voor smishing